Gadbelsspolonica. Trochę tak wygląda jakby orzeł ów był w polowie drogi między postawą do hymnu a szykowaniem się do wp🤬lu, czyli wszystko OK.
Z jednej i z drugiej strony fanatyczny oszołom.
Wstyd coś takiego produkować i wstyd narażać się na zwolnienie dla wywołania bulu dópy kilku fanatyków przy akompaniamencie braw psychicznego lewactwa..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Wstyd coś takiego produkować i wstyd narażać się na zwolnienie dla wywołania bulu dópy kilku fanatyków przy akompaniamencie braw psychicznego lewactwa..
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noniesondze napisał/a:
Z jednej i z drugiej strony fanatyczny oszołom.
Fantastico jakiś obóz szkoleniowy otworzył ?

Ja p🤬lę, co za tandeta.

podpis użytkownika
"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch

Ja tam się nie mieszam, jestem tylko neutralnym obserwatorem

każdy pseudopedałtroll kto ma drukarkę w domu jest w stanie zrobić taki papierek zanieść do sklepu i przykleić. ot mi wyczyn
Winchester638 napisał/a:
Fantastico jakiś obóz szkoleniowy otworzył ?![]()
nie obóz otworzył, tylko dokonał uobozowienia

dobra.wróżka napisał/a:
Solidny, orli wp🤬l. Jedyny słuszny napój Bogów.
Myślałem że jest nim Amarena