strach kupować używane auto do 3tys zł
nie zdziwiłbym się jakby jeden z wahaczy po prostu odpadł
Śmichy chichy, ale kiedyś w Trapolo przerdzewiała i oderwała się płyta mocowania tylnej sprężyny. Przy hamowaniu samochód stanął mi bokiem. Szczęście, że jechałem wolno. I to wszystko w pięcioletnim!!!!! "samochodzie".
PS. Progi w tym niemieckim gównie wyglądały jak w te w Corsie, mimo że podwozie było zabezpieczone jako nowe i po dwóch latach użytkowania.
lm65
2015-02-05, 16:01
Chyba prościej jest oddać tego trupa na złom co ???
S................t
2015-02-05, 16:31
Polak płakał jak naprawiał.
Widać że chłopak po budowlance
no co, jeszcze polata trochę
k................M
2015-02-05, 17:10
A tam p🤬lenie ja kupiłem mazdę 323 f za 2 tysiące i 3 rok już jeździ
G................C
2015-02-05, 17:20
tak to jest robaczki jak cwaniakujecie na wozach ile się da, czasem lepiej pojeździć trochę transportem publicznym niż się zaj🤬 w gruchocie za pięć stów.
K................0
2015-02-05, 17:52
to podlega pod usiłowanie sprowadzenia katastrofy w ruchu lądowym albo coś w tym stylu
k................g
2015-02-05, 17:58
Grzegorz.C jestes jakis wk🤬iający....sp🤬alaj na szczaw cielęcino! p.s. wczesniejsze teksty typu ''polaczki'' zdechnij na raka szmato!
J................r
2015-02-05, 18:00
Z niemiec pewnie za darmo to to sprowadzil. Polaczek sobie naprawia, wszystko spoko puki bedzie tym sobie jezdzil po polu a nie po drogach publicznych
DMT
2015-02-05, 18:09
Ten katalizator, o ile jest pełny, jest więcej wart niż to auto. Ale ta korsa to i tak c🤬j przy tym miśku:
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Najlepsze jest to, że większość nowych aut jest własnie w takim stanie i mało ludzi o tym wie a potem płacz u mechanika " PANIE TO WSZYSTKO ODPADA COŚ PAN ZROBIŁ "
ale opony i bierznik w dobrym stanie