Słuszna akcja, te pedały z podstawówki puszczający gównohopy idoli spedalonych w rurkach na maksa w tych głośniczkach zamiast zainwestować w słuchawki.
McSadol napisał/a:
.. wg. opisu dostał wp🤬l za używanie głośnika bluetooth w barze ..
A, skoro tak, to piwerko dla pana łysego

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Łysy pedał. Gazem, a potem bytować leżącego. P🤬da i tyle.
Nie pochwalam tych głośników. Ale jeszcze mniej szanuje pedalskie zachowania cz🤬chów.
Nie pochwalam tych głośników. Ale jeszcze mniej szanuje pedalskie zachowania cz🤬chów.
Ten głosnik to bym mu w dupe wsadzil, jak mnie wk🤬iaja tacy ludzie!
Hexagon napisał/a:
podobno leży tam do dziś
Potwierdzone info, głośnik mu się nie rozładował i nadal gra muzyka.
Ten, który dostał słuszny wp🤬l twierdził głośno, że prawdziwy snowboardzista pije tylko spritea. Użytkownik wódki był innego zdania.
No i c🤬j, słusznie. Nikt nie chce słuchać gówna, jakie puszcza. W słuchawki następnym razem zainwestuje.
Patrząc po tym jak się poskładał po kopie na żebra można wnioskować ze coś chrupnęło

Po c🤬j mu był głośnik jak tam już zajebista muzyka była. Noga sama chodzi .

Prawidlowo. Mam taka samą ochote wyj🤬 w kły jak rozkładam sie na końcu plaży gdzie nikogo nie ma żeby odpoczac i pokontemplować zimnego pilsa a tu sie zjawia trzech pajaców z głosnikiem i mi psuje efekt łona natury. Nie wiem jak wam ale moja cierpliwosc sie konczy a jak wiadomo psychol potrafi odpalić bez ostrzeżenia

łatwo się zwycięża jeżeli przeciwnik ma buty narciarskie i ledwo się rusza jedna szansa pociągnąć ze skorupy po piszczelach i połamać nogę na starcie inaczej gleba pewna