Wydaje mi się, że to dobrze zrobiony fejk. Babka się śmieje pod koniec.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.

Po głosie słychać, że to taka typowa pinda jak te wszystkie oświecone babsztyle z telewizji śniadaniowych więc też skłaniałbym się w kierunku fejka bo w rzeczywistości to taka laska by się wystraszyła i w pośpiechu zamknęła szybę.
@up
Jednak ustawka.
Juz jedno nagrali kiedys. Ta sama nagrywajaca i ten sam koleś
sadistic.pl/to-nie-crack-vt457587.htm
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jednak ustawka.
Juz jedno nagrali kiedys. Ta sama nagrywajaca i ten sam koleś
sadistic.pl/to-nie-crack-vt457587.htm
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
To nie jest ten sam koleś! Ten ma inne zęby i długie włosy. Nie mogę stwierdzić czy ma stanik...
To nie jest ten sam koleś! Ten ma inne zęby i długie włosy. Nie mogę stwierdzić czy ma stanik...

Jak mi przestali podawać morfinę po paru dniach w szpitalu, to odczuwałem mimowolną irytację, a co dopiero musi czuć taki ćpun.
@up
Trzeba było kupić prywatne ubezpieczenie zdrowotne to by ci zostawili ją jeszcze miesiąc i podnieśli dawkę
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Trzeba było kupić prywatne ubezpieczenie zdrowotne to by ci zostawili ją jeszcze miesiąc i podnieśli dawkę

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !