👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BenderXXX napisał/a:
Panowie i Panie,
W filmiku widocznym powyżej, użyty jest bardzo prosty, potoczny język angielski. Nie ma tam żadnego akcentu utrudniającego zrozumienie. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to jest mi go szkoda. Na prawdę. To nie jest ironia.
Uważam, że całkowita nieznajomość angielskiego w obecnych czasach to prawie kalectwo. Nie chce tu nikomu cisnąć, ale... wstyd.
A nieznajomość polskiego dla Polaka to nie kalectwo? Naprawdę piszemy razem. Zatem Twoje pouczanie jest idiotyczne

ja pragnę tylko przypomnieć, że język Angielski jest językiem powszechnie używanym i międzynarodowym, dziękuję, pozdrawiam cieplutko

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie