Witam, chciałbym przedstawić kilka fotek z pięknego malowniczego miasta - Białogardu. jest dużo więcej miejsc, ale mi się nie chciało fotografować. jak was będzie interesować to moge wrzucić miejscówki okultystów, tablica ouija i tym podobne. do tematu :
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ku*wa...
W Czterech pancernych padło takie zdanie: przypomnimy sobie, że to są ludzie, kiedy odbierzemy im broń...
Dotarło to do mnie i stwierdzić mogę, że takie traktowanie cmentarzy jest po prostu chore... Zrozumiałbym gdyby to były pomniki, czy inne cholerstwa gloryfikujące komunizm, ale to jest miejsce spoczynku ludzi... Na zwykłych cmentarzach też leży wielu, co w swym życiu wiele sku*wysyństwa wyrządzili i mają krzyże na nagrobkach, ale ich mogił nikt nie rusza... Cmentarz to takie miejsce, gdzie wszyscy są sobie równi...
dawaj miejscówki okultystów!
konto usunięte
2013-06-13, 14:33
Bo tak się kończy ekstremizm. Znajdzie się banda pajaców którzy nie zastanowią co robią i słuchają ślepo kogoś i wykonują jego polecenia, drąc się przy tym "otwórzcie oczy".
Ekstremizm w żadnej postaci nie jest dobry i w każdej postaci jest do siebie podobny. Dlatego ja się dziwię tutejszym prawicowcom, że tak nie znoszą Muzułmanów do których przecież są bardzo podobni(razem wyznają zasadę roz🤬bmy wszystko i zróbmy po swojemu - lepiej:) tylko czy wasze lepiej to faktycznie lepiej?).
Lololoney napisał/a:
Cmentarz to takie miejsce, gdzie wszyscy są sobie równi...
Amen
konto usunięte
2013-06-13, 15:43
chwała ojczyznie
Wyznawcy Polskości
konto usunięte
2013-06-13, 15:47
darnok99
Prawicowcy i narodowcy dzielą się na dwie grupy - złych i dobrych.
Chociaż moim zdaniem znak sierpa i młota powinien być traktowany tak samo jak swastyka, czyli zakazany w miejscach publicznych.
konto usunięte
2013-06-13, 16:10
Ja miejscówki okultystów poproszę
konto usunięte
2013-06-13, 17:02
dagins napisał/a:
darnok99
Prawicowcy i narodowcy dzielą się na dwie grupy - złych i dobrych.
Chociaż moim zdaniem znak sierpa i młota powinien być traktowany tak samo jak swastyka, czyli zakazany w miejscach publicznych.
Moim zdaniem nie ma dobry skrajnych prawicowców czy narodowców bo jakby w definicji ekstremizmu leży bycie pewnego rodzaju fanatykiem wartości. Co często wiąże się z narzucaniem swoich racji innym bo przecież są "najlepsze".
konto usunięte
2013-06-13, 19:19
DUST DEVIL,
Skąd masz te zdjęcia? Z tego co wiem, sierp i młot nie są oficjalnymi symbolami ani Chin, ani Wietnamu, lecz partii komunistycznych. My też mamy Komunistyczną Partię Polski, ale w przeciwieństwie do w/w krajów jej poparcie jest zerowe.
@up
Tak, ale nie wszyscy narodowcy bezczeszczą cmentarze i leją murzynów, a w przeciwieństwie do lewaków umieją bronić swojej kultury.
konto usunięte
2013-06-13, 20:16
Zabawne że uważacie ich ( żołnierzy ZSRR) za zwykłych ludzi. To była dzicz nieporównywalnie gorsza od faszystów, gw🤬ty, rozboje, kradzieże to przejaw ich własnego wyboru a nie rozkazu wujka Stalina.
Dlatego jak najbardziej zasłużone piwko dla całkiem przyzwoitej akcji.