Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No tak, ale na protestach kobiet to śmigał. Więc jest idiotą, a sanepid ma to w piździe.
Sam jesteś idiotą, i organizatorzy też jeżeli myśleli że w 2020 dostaną oficjalną zgodę na marsz. Nikt nie jest aż takim frajerem żeby nadstawiać dupę do kopania za narodowców.
Cokolwiek Trzasku robił na strajkach kobiet robił to prywatnie i można mu na faję skoczyć bo nie podpisał żadnego kwitu.

Najsmutniejsze, że takie zwierzęta narodowe ukradły marsz ludziom. Zamiast czegoś, co łączy Polaków niezależnie od poglądów politycznych, bo po prostu jest świętem Polski, a nie lewicy, czy prawicy to mamy okazję do zadym dla prawicowych neandertali. Kto o zdrowych zmysłach zabierze dziecko do takich szmaciarzy? Mam nadzieję, że chociaż sporo ich powsadzali, chociaż podejrzewam, że PiS dopilnował, żeby to gówno było bezkarne.
nie zesraj się
stulejarze z antify prowokatorzy nieudolni
właśnie czytałam że podpalili jedno z mieszkań widocznych na filmie
no podpalili
Prowokacje zasranej antify antifa łapie syfa
nie zesraj się
stulejarze z antify prowokatorzy nieudolni
No widać było przecież te tłumy z antify walczące z tymi zwierzętami

No widać było przecież te tłumy z antify walczące z tymi zwierzętami Kto śmiał tak prowokacyjnie balkon ustawić, albo sklep otworzyć?
tępa p🤬a z ciebie szkoda słów idź wyabortuj sobie płoda może ci się poprawi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie