Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektórzy (często dzieci) mają wyimaginowanych przyjaciół, a "narodowe" bydło ma wyimaginowanych nieprzyjaciół jak widać
Nazywasz ludzi narodowym bydłem, obejrzawszy filmik zdarzenia, które intencjonalnie zostało zainicjowane aby zepsuć wizerunkowo Masz Niepodległości, podczas gdy jakaś lewacka grupka antifiarskich prowokatorów właśnie się cieszy, że jakaś część ciemnej masy łyknęła prowokacje. I z całą pewnością (nie dziwię się) jest im do śmiechu, że mają w swoich szeregach takich pożytecznych idiotów, którzy źle będą mówić o Polakach, którzy ponad wszystko kochają swój kraj.

Nikt nie broni ludziom "wyjść na spacer" w jednym kierunku, dlatego nie mogli nic zrobić ze strajkiem kobiet, które po prostu skrzykują się w jakimś punkcie miasta, ale nigdzie tego nie rejestrują.
Masz zakaz zgromadzeń powyżej 5 osób, więc jesteś sprytny jak ci narodowcy, różnica jest taka na co jest przyzwolenie i od kogo w zależności kto zyskuje. Wtedy było widać i słychać jaki jest stosunek opozycji do zgromadzeń i do wulgaryzmów, tak samo jak pis nie widział problemu w wizerunku polityków na szubienicach.
Najsmutniejsze, że takie zwierzęta narodowe ukradły marsz ludziom. Zamiast czegoś, co łączy Polaków niezależnie od poglądów politycznych, bo po prostu jest świętem Polski, a nie lewicy, czy prawicy to mamy okazję do zadym dla prawicowych neandertali. Kto o zdrowych zmysłach zabierze dziecko do takich szmaciarzy? Mam nadzieję, że chociaż sporo ich powsadzali, chociaż podejrzewam, że PiS dopilnował, żeby to gówno było bezkarne.
Też lubiłem te marsze, niestety przestałem chodzić bo ze świętowaniem to nie ma nic wspólnego. Tak na marginesie TVP musiało się dzisiaj nieźle namęczyć, żeby dobrze wykadrować nagrania. Jeśli dla kogoś ta telewizja jest jedynym oknem na świat to mógł odnieść wrażenie, że marsz odbył się głównie w samochodach i zakończył pokojowo po mniej więcej godzinie...
w głębi lewarze były cioty z antify a jako że masz kwadratowy łeb akcji z balkonem nie będę tłumaczył
Tej słynnej antify co to jedzie od 2 tygodni z Niemiec atakować Polaków? Jak dla mnie to mówili z całkiem dobrym polskim akcentem, takim nawet rdzennym - osiedlowym.

ch*j nie empik. Przeciez tam jest przejscie. A to ze z tego miejsca zostali sprowokowani przey lewakow, ktorych niby nie bylo , to juz nie mozna napisac?
Nie manipuluj, bo wystarczy takich gamoni na innych stronach.
A to, ze w tym marszu powlowa to debile, to inna sprawa
facebook.com/watch/?v=981588675661419
Powinni ich wszystkich razem na arenie zamknąć. Dorobili by się fortuny na biletach. Po wydarzeniu zalać wszystko wodą i jedynym zwycięzcą zostanie społeczeństwo.
Organizatorzy powinni się wstydzić, że nie wyłapali tego bydła w porę.
Warszawa powinna się wstydzić, że jest pobłażliwa na takie nakręcanie atmosfery i pisanie o spalonym Empiku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie