👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ważne że golfista trafił tam gdzie jego miejsce. Jakby przeżył to jeszcze byśmy musieli pracować na jego utrzymanie w szpitalu, sprawę sadową i finalnie na jego pobyt w zamkniętym zakładzie wypoczynkowym.
Oto ostatni dzień twojego życia.
Nie ważne co zrobiłeś do tej pory.
Oto jak zostaniesz zapamiętany.
Ta jedna sytuacja cię zdefiniowała.
Chociaż po prawdzie cudów bym się po tym życiu nie spodziewał akurat.
Nie ważne co zrobiłeś do tej pory.
Oto jak zostaniesz zapamiętany.
Ta jedna sytuacja cię zdefiniowała.
Chociaż po prawdzie cudów bym się po tym życiu nie spodziewał akurat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie