Średnia wieku na sadolu to 12 lat więc zkond mają wiedzieć kto to był Steve Irwin
PIs napisał/a:
Średnia wieku na sadolu to 12 lat więc zkond mają wiedzieć kto to był Steve Irwin
Jak to ,,zkond''?

podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
PIs napisał/a:
A więc pomóżmy dzieciom.
To był ten gość, z wężami hasał, ale już nie będzie bo nie żyje

P.s Zabiła go płaszczka a nie żaden wąż jak by jakieś dziecko pytało.
Sadol uczy, Sadol bawi.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Ale jak następca, ani krokodyla, ani palca w dupę nie wsadził.
Tylko jak sojowy amator zaczął sobie sam jad wysysać.
Tylko jak sojowy amator zaczął sobie sam jad wysysać.
„Twardziel”
Masz błąd w wyrazie „debil”.
Ekhem, spróbuję w twoim narzeczu:
Nie ulega frekwendzji, że w rzkole byueś ałtorytetę ortograwicznym.
Choć rację masz, że wiedza o tamtym gościu może tu być znikoma.
Masz błąd w wyrazie „debil”.

PIs napisał/a:
więc zkond
Ekhem, spróbuję w twoim narzeczu:
Nie ulega frekwendzji, że w rzkole byueś ałtorytetę ortograwicznym.
Choć rację masz, że wiedza o tamtym gościu może tu być znikoma.
Myślałem że najszczy do skóry z węża a potem to wypije jak Bear Grilis - taki koleś od przetrwania w dziczy .
Pawehan napisał/a:
Myślałem że najszczy do skóry z węża a potem to wypije jak Bear Grilis - taki koleś od przetrwania w dziczy .
Bear Grylls to jedna wielka ściema. Oglądałem raz ciekawy dokument, coś w stylu: 25 rad Bear Grylls'a, jak umrzeć w dziczy. Podali np. jak Grylls radził odchody wielbłąda przez "domofy"filtr przepuścić i wypić na pustyni wode z nich. Krótko mówiąc, wystarczy lekka infekcja jakimiś bakteriami z kału+wymioty co na pustyni oznacza pewny zgon (odwodnienie)
Juz dawno wiadomo że się nie wysysa. Naciąć, wyciskać, opaska uciskowa.
podpis użytkownika
Ola gringo
Gość z filmu to przeżył. Trafił do szpitala, dostał surowicę i tyle. Ma swój profil na FB, i tam jest cała historia.