👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Średnia wieku na sadolu to 12 lat więc zkond mają wiedzieć kto to był Steve Irwin
PIs napisał/a:
Średnia wieku na sadolu to 12 lat więc zkond mają wiedzieć kto to był Steve Irwin
Jak to ,,zkond''?

PIs napisał/a:
A więc pomóżmy dzieciom.
To był ten gość, z wężami hasał, ale już nie będzie bo nie żyje

P.s Zabiła go płaszczka a nie żaden wąż jak by jakieś dziecko pytało.
Sadol uczy, Sadol bawi.
Ale jak następca, ani krokodyla, ani palca w dupę nie wsadził.
Tylko jak sojowy amator zaczął sobie sam jad wysysać.
Tylko jak sojowy amator zaczął sobie sam jad wysysać.
„Twardziel”
Masz błąd w wyrazie „debil”.
Ekhem, spróbuję w twoim narzeczu:
Nie ulega frekwendzji, że w rzkole byueś ałtorytetę ortograwicznym.
Choć rację masz, że wiedza o tamtym gościu może tu być znikoma.
Masz błąd w wyrazie „debil”.

PIs napisał/a:
więc zkond
Ekhem, spróbuję w twoim narzeczu:
Nie ulega frekwendzji, że w rzkole byueś ałtorytetę ortograwicznym.
Choć rację masz, że wiedza o tamtym gościu może tu być znikoma.
Myślałem że najszczy do skóry z węża a potem to wypije jak Bear Grilis - taki koleś od przetrwania w dziczy .
Juz dawno wiadomo że się nie wysysa. Naciąć, wyciskać, opaska uciskowa.
Gość z filmu to przeżył. Trafił do szpitala, dostał surowicę i tyle. Ma swój profil na FB, i tam jest cała historia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie