👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

krecikprecik napisał/a:
Nic nie mam do motocyklistów,
Ja też nie mam nic do motop🤬deczek

Motop🤬deczka nie był uczestnikiem ruchu tylko był włączającym się do ruchu więc powinien ustąpić pierwszeństwa. Dziękuję, dobranoc.

up. Więc dostanie 100 za niezastosowanie się do oznakowania poziomego. Nie zmienia to winy motocioty
Ja bym tu dał współwinę. Motórzysta popierdziela poza drogą a kierowca passerati skręca tam gdzie nie może i nie zachowuje ostrożności (tak, nawet na świętego mikołaja na saniach musi uważać).

@up
Podobno jeden i drugi dostał mandat, ale kierowcy passerati przyklepali winę za kolizję. Z tego co się orientuje w orzecznictwie nawet jakby nie ustąpił komuś jadącemu pod prąd to też by była jego wina, więc winą obarczam przepisy, a nie wredność policji.
Podobno jeden i drugi dostał mandat, ale kierowcy passerati przyklepali winę za kolizję. Z tego co się orientuje w orzecznictwie nawet jakby nie ustąpił komuś jadącemu pod prąd to też by była jego wina, więc winą obarczam przepisy, a nie wredność policji.

Henboh napisał/a:
Bzdury pleciesz.
Możliwe, nie upieram się - ale wydaje mi się że bez nagrania wiedzieli co się stało.
Ostatecznie elementy po kolizji odpadły w jakimś miejscu. Z uszkodzeń pojazdów i miejsca kolizji można wywnioskować jak pojazdy były ułożone względem siebie. Bez nagrania wiadomo, że motór pędził wzdłuż drogi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie