Opis z YT:
Film pokazuje prawdę o sytuacji w Polsce i na Białorusi, kto jest odpowiedzialny, za zrujnowanie polskiej gospodarki, oraz dlaczego media atakują Aleksandra Łukaszenkę
druga część na YT.
Wiadomo, że film nie oddaje całej prawdy, ale być może niektórych zainteresuje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podziwiam tego czlowieka za chec do stawienia czola przeciwnosciom tego parszywego kraju i to ze daje z siebie wszystko... Smutne co stalo sie z Polska.. my sami jako mlodsze pokolenie po 80 roku doczekamy sie jeszcze wiekszych problemow za 10-15 lat...
No niestety taka prawda, w kapitalizmie nie liczy się człowiek tylko ile da się z niego wycisnąć, ale wyzysk był zawsze i to się nie zmieni. Smutny filmik.
konto usunięte
2012-03-04, 14:34
podaj kanal na YT z 2 czescia tego filmiku
konto usunięte
2012-03-04, 14:39
kanał na YT: WPSPRODUCTION
tytuł: "Druga Japonia"
Bohater jednak dla mnie to inteligentny człowiek, przynajmniej po sposobie wypowiedzi. Nie jest to typowy menel, który robi na wino. Szkoda takich ludzi.
konto usunięte
2012-03-04, 14:54
konto usunięte
2012-03-04, 14:57
Aż mi się smutno zrobiło.
Nie za taką Polskę umierali nasi ojcowie.....
konto usunięte
2012-03-04, 15:23
sorry Gregory, w życiu nie ma lekko
Ale pranie mózgu serwuje nam autor tego gówna. Podatna gimbaza i tak łyknie, i zaraz piw się namnoży.
konto usunięte
2012-03-04, 15:29
konto usunięte
2012-03-04, 15:30
nieodwracalne, nie widziałeś za co masz pierwszego warna?
Jesteś naprawdę taki głupiutki, czy o co chodzi?