Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
konto usunięte 2013-06-24, 12:20 76
Uwielbiam gościa, mądrze gada, a jeśli chodzi o film to Niemcy już od dawna dokonują tzw. "przesunięcia winy" za II Wojnę Światową. Nawet nieźle im to wychodzi, bo już większość państw wierzy w winę Polaków co mnie dziwi, bo sami Polacy się nie bronią w tej kwestii. Za niedługo dojdzie do tego, że sami Polacy w to uwierzą i jeszcze zaczną cały świat przepraszać za swoje "winy", co dla mnie będzie popie... ale przy naszym rządzie jest to całkiem możliwe!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 13:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-06-24, 14:10 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juzekmotyka 2013-06-24, 14:15 1
ZAATAKOWAĆ !!!!!!!!!

ale ja się nie ruszam sprzed komputera
Zgłoś
Skiter18 2013-06-24, 14:19 28
Zgłoś
sandal007 2013-06-24, 14:22 5
Film ogolnie podobno jest dorby, a moment gdize pokazuja AK jako antysemitow moim zdaniem mial tylko wywolac kontrowersje. I dzieki temu o (_o_) filmie uslyszalo wiecej osob niz normalnie , gdyby bez rozglosu polecial w niemiesckiej tv.

Nawet niemieccy historycy mowia, ze film zaklamuje obraz AK gdzie skupia sie na watku AKowcow jako antysemitow. AK byla liczna formacja, i napewno zdazylo sie , ze byli tam antysemici, ale nie mozna generalizowac. Albo mozna ? skoro wszyscy na tym forum , po paru filmikach potrafia np. czarnych,
rumun = cygan itp. wrzucic do jedngeo worka.
Zgłoś
Nejm 2013-06-24, 14:25 6
Zgłoś
szopekm 2013-06-24, 14:25 3
Coz nie mozna wykluczyc ze przypadki antysemityzmu podczas 2 wojny w Polsce sie zdarzaly, ale porownojac antysemityzm polski z niemieckim to jakby tak obrazowo porownywac yorka z pitbullem...
Zgłoś
Brutal90 2013-06-24, 14:42 11
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-24, 14:51
Stokrotek napisał/a:

Uwielbiam gościa, mądrze gada, a jeśli chodzi o film to Niemcy już od dawna dokonują tzw. "przesunięcia winy" za II Wojnę Światową. Nawet nieźle im to wychodzi, bo już większość państw wierzy w winę Polaków co mnie dziwi, bo sami Polacy się nie bronią w tej kwestii. Za niedługo dojdzie do tego, że sami Polacy w to uwierzą i jeszcze zaczną cały świat przepraszać za swoje "winy", co dla mnie będzie popie... ale przy naszym rządzie jest to całkiem możliwe!

Co, niektórzy czytelnicy takich periodyków jak GejzetaAborcza, NIE(t) czy Angora już w to wierzą.

Brutal90, Urywki i sama fabuła wystarczą dla kogoś kto zna i interesuje się historią.
Zgłoś
Brutal90 2013-06-24, 15:01 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 15:06
Ten cały szum tylko dodaje popularności serialowi ,a zapewne wcześniej oglądali go wyłącznie emeryci .
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-24, 15:10
Zgłoś
Brutal90 2013-06-24, 15:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem