Taką ankietę do wypełnienia dostałem ostatnio od swojego "lekko" przyj🤬ego sąsiada w akademiku.
Podobno rozdawali im to w kościele, po mszy.
To co Sadole? Rozwiązujemy?
"przynależność do organizacji komunistycznych" zawsze wiedziałem, że z nimi jest coś nie tak!
n................2
2013-05-21, 21:14
W sumie dobrze, że księża zaczynają przywiązywać do tego wagę, to jest test, który ma na celu rozpoznanie w jakim stopniu parafianie są zniewoleni przez złego ducha. Kiedyś tego nie było, nawet księża niektórzy myśleli, że szatan to symbol. A jest realny.
O k🤬a wyczuwam, że będą na mnie za chwilę baty, będzie k🤬a bicie piany
g................9
2013-05-21, 21:38
"molestowanie lub nadużycia seksualne dzieci" to już k🤬a hasełko - pedofilia nie przechodzi przez rączki...teraz zwyczajnie jest to nadużycie..
Jak mniemam życzenie politykom przegranej w wyborach podpada pod hasło "źle życzył"... Mam wrażenie, że za sprawą niejakiego posła z Biłgoraja polskie duchowieństwo wpadło w sidła siły nieczystej
j................e
2013-05-21, 23:27
co do zabijania innych na wojnie - kościół nie jest temu przeciwny, w niektórych wypadkach nawet ją popiera;
j🤬a hipokryzja
o ja p🤬le, w kościele nabór na księży się zaczął i pod przykrywką ankiety swoich szukają!
Parafianin - człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony.
Źródło:
http://sjp.pl/parafianin
podpis użytkownika
cycki! <3
przeczytałem zajmowanie się czarnymi zamiast czarami, coś ze mną nie tak.
K🤬a co za fejk, jakiś cymbał napocił się z tym przez miesiąc, a gimbaza już marszczy freda z podniecenia
Praktyki okultystyczne: ćwiczenie walk wschodu.
I jak tu Kościół chce żeby traktować go poważnie? Przeciez to banda oszolomow
Nerd
2013-05-22, 10:37
Mam lekki problem z 10 pytaniem, bo jest jakieś takie dosłownie dwuznaczne.
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
D................i
2013-05-22, 10:59
co to k🤬a jest? , karta egzaminacyjna do seminarium czy co k🤬a?
D................k
2013-05-22, 12:55
Ludzie, ja rozumiem, ateizm itd. Ale tu z daleka widać że to prowokacja jakiegoś trolla... Jak już chcecie działać przeciwko kościołowi to się na jego realnych grzeszkach skupiajcie, a nie na czymś gdzie nie ma żadnych przesłanek że zostało wypuszczone przez księdza(klechy zwykle stawiają pieczątki na "takich" rzeczach).
p................7
2013-05-22, 13:12
Ta, pok🤬iło wszystkich z tymi ankietami i kwestionariuszami, gdzie się nie ruszysz to próbują ci to gówno wcisnąć, tylko że wszyscy mają głęboko w dupie co tam napiszesz, najważniejsze żeby jakiś bezużyteczny zjeb dostawał kasę za zliczanie wyników, które nie mają wpływu na absolutnie nic istotnego. Jeśli ta plaga rozprzestrzeniła się już nawet poza granice objęte trzeźwym myśleniem to znaczy że jest naprawdę źle...