Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Nauczycielka w Suwałkach podała 11 uczniów do sądu
konto usunięte • 2012-09-16, 11:43
Nauczycielka matematyki pozywa 11 uczniów.

Rodzice pozwanych uczniów powiedzieli: "takie sprawy dyscyplinarne, nagannego zachowania, ciężkiego zachowania powinni nauczyciele rozwiązywać w ramach szkoły, nie przed sądem"
Ja się z tymi rodzicami absolutnie zgadzam, ale tylko wtedy jeśli nauczyciel ma prawo wp🤬lić gówniarzowi za zachowanie. Co to w ogóle jest za przerzucanie odpowiedzialności wychowawczych na szkołę? No c🤬j są ci rodzice?

Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 22:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 22:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 0:34
Zgłoś
Sk0c2ek 2012-09-17, 6:58
Zgłoś
Borutałkię 2012-09-17, 14:43

W gimnazjum do którego miałem wątpliwą przyjemność uczęszczać teraz sprawa przedstawia się następująco.
Nauczyciel jako urzędnik państwowy owszem, może iść do dyrektora ze skargą jeśli ktoś zalezie mu za skórę, ale jest to tylko pokazanie że nie radzi sobie z uczniami. W dziennikach nie można teraz wstawiać uwag, natomiast nauczyciel może założyć sobie własny zeszycik i wpisywać w nim uwagi odnośnie konkretnych uczniów, jeśli oczywiście sobie zasłużyli - ale to kolejny dowód na to że po prostu sobie nie radzisz z tymi degeneratami, pieszczotliwie zwanymi "dziećmi".
Natomiast jeśli w klasie jest matoł który nieustannie dostaje oceny niepozytywne, to też jest wina nauczyciela bo widocznie nie potrafi umiejętnie przekazać mu wiedzy.
A dlaczego to wszystko wina nauczyciela? Dlaczego nauczyciel jest karany za wstawianie złych ocen? Bo wstawiając je obniża średnią klasy, szkoły i takie gimkrótestwo spada w rankingu z "najlepszego" w mieście na inne, mniej pochlebne miejsce. Ot taki zaklęty krąg.
Zgłoś
Trepanatio 2012-09-17, 21:42
Zgłoś
massq 2012-09-18, 0:47
Dzisiaj słyszałem komentarz matki jednego z tych gimnazjalistów. Mianowicie:
"Ja bym nigdy nie podała cudzego dziecka do sądu, to przecież czyjeś dziecko" (mniej więcej tak)
Czyli, że co? Cudzego by nie podała, ale swoje to już tak? o.O
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-18, 10:07
massq napisał/a:

Dzisiaj słyszałem komentarz matki jednego z tych gimnazjalistów. Mianowicie:
"Ja bym nigdy nie podała cudzego dziecka do sądu, to przecież czyjeś dziecko" (mniej więcej tak)
Czyli, że co? Cudzego by nie podała, ale swoje to już tak? o.O

Zastanawiam się, czy gdyby koledzy synka przyszli w nocy i ukradli jej samochód, to też by nie szła na policję. W końcu to czyjś syn!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-18, 16:37
Zgłoś
Nygus93 2012-09-19, 11:57
najlepsze jest to ze wszyscy maja pretensje do nauczycielek a nie do matek i dzieci, same matki nawet zamiast porozmawiac z dziecmi co zrobili to do telewizji ida i gadaja jakie to nauczycielki sa niedobre
Zgłoś
Dża 2012-09-19, 20:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 22:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-18, 14:55
Zgłoś
Muscasa 2013-11-18, 15:05
gokillyourself napisał/a:

Towarzystwo znam osobiście.

fajnych masz kolegów i koleżanki w klasie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem