PS. Poj🤬y mi się działy
podpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostaniepodpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostaniepodpis użytkownika
Jeśli też grasz na klawiszach lub chcesz się nauczyć, to zasubskrybuj mój kanał:podpis użytkownika
:oneko:podpis użytkownika
Jak mawia mój ojciec :podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumiećpodpis użytkownika
Jeśli też grasz na klawiszach lub chcesz się nauczyć, to zasubskrybuj mój kanał:O czym Ty pieprzysz? Zielona strzałka to jedynie kilka sekund filmiku. Jest tu sporo innych niedozwolonych manewrów, a Ty gadasz tylko o strzałce? Poza tym Częstochowa to duże miasto. Jeżeli ktoś nie ogarnia jeszcze dobrze prowadzenia samochodu (zmiany pasów, włączanie się do ruchu itd.) to nie powinien ryć się na trasę tylko ćwiczyć tam, gdzie zagrożenie będzie stwarzać mniejsze. [/b]...
...
PS. Gdyby mnie było stać to kupiłbym sobie kamerkę aby nagrywać zachowania kierowców gdy zobaczą pojazd uprzywilejowany w lusterku. To jest cyrk co czasem się wyrabia! Trzeba wziąć pod lupę system nauczania przyszłych kierowców oraz sam egzamin, bo są osoby, które mimo zdanego egzaminu jeżdżą jak cioty i kompletnie nie wiedzą co robić. Najgorsze są takie osoby (niezależnie od płci), które po prostu wduszają hamulec w podłogę i zatrzymują się nie robiąc miejsca dla straży czy karetki. Wyobraźcie sobie teraz takie ostre hamowanie w wozie strażackim, który nie waży tyle co osobówka i nie zatrzyma się w miejscu.![]()
Nie gadam tylko napisałem, przeczytaj mój poprzedni post jeszcze razy, tylko tym razem użyj mózgu. To jest ELKA tam ludzie UCZĄ się, a idąc twoim tokiem rozumowania ludzie powinni wyjeżdżać z placu manewrowego jako doskonali kierowcy? Jak chcesz ćwiczyć zmianę pasów, włączanie się do ruchu itd na placu manewrowym? P🤬lisz trzy po trzy.
Ja tam żadnego pojazdu uprzywilejowanego nie widziałem na filmie, ułańska fantazja cie poniosła ale to dobrze bo świetnie odzwierciedlasz to co napisałem w poprzednim poście.
Miłego dnia.
... Może gość specjalnie kazał mu podjechać do krawędzi bo chciał sprawdzić jak uczący się zareaguje w stresującej sytuacji. ...
podpis użytkownika
Jeśli też grasz na klawiszach lub chcesz się nauczyć, to zasubskrybuj mój kanał: