Daje piwo
Bo po
1. Dziś mam urodziny i jestem naj🤬y
Po
2. Miałem Dupę z Makowa P.
Bo po
Po
Cieszymy się twoim szczęściem

podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
huncfot130 napisał/a:
Daje piwo
Bo po
Po
Ok, masz piwko, sto lat i idź lulu bo rano do szkoły masz

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jebło go zdrowo, niby buty na miejscu i się rusza, ale kto wie co ma uszkodzone (nie wierzę, że nic mu się nie stało).
Velture napisał/a:
Ok, masz piwko, sto lat i idź lulu bo rano do szkoły masz
Dzięki Szczylu!

huncfot130 napisał/a:
Daje piwo
Bo po
Po
A chociaż dobrze się pchała, albo op🤬lała gałę?
Do wypadku doszło przede wszystkim, dlatego, że lodziarka jechała za szybko. Ale tak poza tym na c🤬j na środku drogi stawał ten debil Seatem? Lodziara, która miała w c🤬j czasu na wyhamowanie, chcąc uniknąć wjechania Seatowi w dupę odbiła na chodnik, po którym szedł ten potrącony typ. Dostawczak zamiast jebnąć w dupę Cuprę, albo zjechać na przeciwległy pas, który był pusty wybrał najgorszą możliwą w tym momencie opcję i zaj🤬 od tyłu w pieszego. Już lepiej było zaj🤬 w dupsko tej Cupry i płacić wyższe OC, niż teraz wypłacać kilka razy wyższe odszkodowanie, bo ja czegoś takiego na miejscu pieszego bym nie popuścił.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Przecież to kacapowo.
Albo cie zabije poj🤬y kierowca, albo zapijesz się na śmierć albo KGB zrobi ci samobójstwo skokiem z okna i zamknie je za tobą.
Dzień jak co dzień w kraju zbrodniarzy wojennych.
-Ernest Hemingway
Albo cie zabije poj🤬y kierowca, albo zapijesz się na śmierć albo KGB zrobi ci samobójstwo skokiem z okna i zamknie je za tobą.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wiewór napisał/a:
Przecież to kacapowo.

Jeżeli to jest cyrylica, to ja jestem Paul Walker i właśnie jestem w trakcie kręcenia kolejnej części "Szybkich i wściekłych".
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
No tak jepiej sie wp🤬lic na chodnik i w przechodnia niz rozbic slużbowy samochód.
Potrąconemu nic podobno nie jest:
powiatsuski24.pl/magazyn-112/o-krok-od-tragedii-dostawczak-przejechal-...
powiatsuski24.pl/magazyn-112/o-krok-od-tragedii-dostawczak-przejechal-...