Koreańczycy suba nie dali
Suba nie dali, ale dali donejta w postaci wp🤬lu.
KanaliJebacz napisał/a:
Koreańczycy to jednak nie dadzą sobie wchodzić na głowę uklraińcom. Szacun!
Nie to co w twojej rodzinie
Wyj🤬i tego brudasa z Japonii to pojechał robić syf do Koreii- szkoda, że nie północnej.
d................e
2024-10-28, 12:21
w tym wypadku jestem za zoltkami
to ten bambus, co po świecie jeździ i ludzi wk🤬ia? i bardzo k🤬a dobrze!
Nic dziwnego że dostał wp🤬l, jak jeździ po Japonii i drze tą murzyńską gębe tekstami typu ,,hara-kiri''/,,nagasaki''/,,hiroshima'' to dziwi mnie to że małpka jeszcze figluje. To tak jakby przyjechał do Polski i darł ,,Heil hitler''/,,slava bandera''
turor napisał/a:
Nie to co w twojej rodzinie
Nie daj się. To kolejny napinacz z dupy co dostaje bana i zakłada kolejne konta. Kiedyś był analnym dewastatorem czy coś takiego. Takie śmieci to na bambus.
Jak widać żółtki na widok dzikiej małpy reagują prawidłowo. Kiedyś w Europie też tak było, ale przyszło sp🤬olenie i teraz przed małpoludami klękają
To ta małpa co już wp🤬l w Japonii obskoczyła?
Jak nie dali suba? Dali i to namacalnego i to z pełną kultura.
Hmmm... Tu mam zajebisty dylemat. Otóż: żółte ścierwa dały tu już dawno dowody swego nieczłowieczeństwa ale leją małpę, co popieram. Ergo: i jednych i drugich nienawidzę jak psów ale to, że żółtki równie mocno nienawidzą cz🤬chów chyba automatycznie eliminuje we mnie tę nienawiść do żółtków... K🤬a, jaki ten żwiat poj🤬y. Zaraz zacznę kochać żółtków?! Łoż k🤬a...
@panar3: Poj🤬e dylematy. Żółtki produkują większość użytecznych i nowoczesnych rzeczy, które cię otaczają.
Z drugiej strony mamy cz🤬chów którzy oferują smród i swoje gówniane przytupaje.
Wiadomo, że żółtki to pojebańce, ale za to kilka tysięcy lat rozwoju przed naczelnymi, którzy wciąż lepią domki z gówna.
Murzyny powinny siedzieć w Afryce. Gatunek inwazyjny.