ale kobieta się nie dała

podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!Do wszystkich gimbów na górze - w dupach wam się poprzewracało.
Do starszych trzeba mieć szacunek. Wam, gimby, nikt tego nie wytłumaczył, bo starych macie albo czerwonych, albo skończonych debili. Jest coś takiego jak kultura, honor i ojczyzna. Ale wam tego tęczowe dzieci, wasi kreolscy rodzice nigdy nie powiedzą.
I to was cioły będą traktować jak ścierwa, gdy będziecie starzy. Nie dlatego, że następni będą jeszcze gorsi, ale właśnie dlatego, że wierzę, iż będą lepsi. I ja tak wychowam swoje dzieci. Żeby do głupoty, braku poszanowania tradycyjnych wartości strzelały z kalibru 7,62cal.... Albo chociaż żeby ścierwa, takie jak wy gimby, mieszały z błotem.
Kończcie te gimnazja i wyp🤬alać za Bałtyk gary zmywać. A mądrzy ludzie w końcu odbudują ten kraj.
podpis użytkownika
Na lajciku:)Do wszystkich gimbów na górze - w dupach wam się poprzewracało.
Do starszych trzeba mieć szacunek. Wam, gimby, nikt tego nie wytłumaczył, bo starych macie albo czerwonych, albo skończonych debili. Jest coś takiego jak kultura, honor i ojczyzna. Ale wam tego tęczowe dzieci, wasi kreolscy rodzice nigdy nie powiedzą.
I to was cioły będą traktować jak ścierwa, gdy będziecie starzy. Nie dlatego, że następni będą jeszcze gorsi, ale właśnie dlatego, że wierzę, iż będą lepsi. I ja tak wychowam swoje dzieci. Żeby do głupoty, braku poszanowania tradycyjnych wartości strzelały z kalibru 7,62cal.... Albo chociaż żeby ścierwa, takie jak wy gimby, mieszały z błotem.
Kończcie te gimnazja i wyp🤬alać za Bałtyk gary zmywać. A mądrzy ludzie w końcu odbudują ten kraj.
podpis użytkownika
Do starszych trzeba mieć szacunek.
I ja tak wychowam swoje dzieci. Żeby do głupoty, braku poszanowania tradycyjnych wartości strzelały z kalibru 7,62cal....
matką z dzieckiem
podpis użytkownika
zeronet.iopodpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimpodpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:to co najbardziej denerwuje starych grzybów w tramwaju