📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

@up up chyba Cię typie zdrowo popierdo*iło? To osobiście zajmę się poszukiwaniem twoich dzieci by je osobiście zajeb*ć... Jaki przykład dziecku daje ten stary dziad? widać, że po swoich wioskach poruszasz się jedynie rowerem więc idź bądź fajny gdzie indziej. Będąc w tramwaju bądź autobusie starsi ludzie często nawet ustępują miejsca matką z dzieckiem by mogły posadzić dzieci i mieć spokój. Dziad ewidentnie złośliwy. Niestety Pani była w otoczeniu starszych ludzi którzy jak zwykle trzymają sztame kiedy coś sie dzieje. Nic tylko współczuć
Nie no, autorze, Ty za to pełna kultura. Kobieta obok stoi, a Ty jak drugi w kolejce (ze względu na bohatera filmiku) cham siedzisz na dupsku i się śmiejesz. Ustąp kobiecie miejsca, nie rób wsi. Wstyd za ,,osobników rodzaju męskiego" jak nie potrafią ustąpić kobiecie, lub pomóc (np. przy ustawieniu bagażu w pociągu na tych jakże fikuśnych w naszych pociągach półkach). Słomka z butów Tobie też wystaje, ale to już akurat wina twoich rodziców, że nie wychowali.
No i jak ktoś pisał, głosik faktycznie nieco z młodszej kategorii niż średnia szkoła.
No i jak ktoś pisał, głosik faktycznie nieco z młodszej kategorii niż średnia szkoła.

na pierwszym lepszym przystanku bym wysiadł i wpier*olił staremu dziadowi

przecież to ta ruda spina dupsko a dziod jest wyluzowany i sobie bekę kręci, nie wiem o co chodzi.

Ocean napisał/a:
Do starszych trzeba mieć szacunek.
I ja tak wychowam swoje dzieci. Żeby do głupoty, braku poszanowania tradycyjnych wartości strzelały z kalibru 7,62cal....
Primo: Szacunek jest sprawą obustronną - jeżeli ktoś zacznie po mnie jeździć jak po łysej kobyle, to nie zamierzam siedzieć cicho tylko dlatego, że delikwent jest starszy.
Secundo: Kaliber 7.62 cal ??? Chyba 7.62mm...
anakin napisał/a:
matką z dzieckiem
No i się wypowiedział. Może słownik? Bo zdanie traci sens. Tyle.
Faktem jest, że kiedyś takich problemów nie było. Ojciec twardą ręką wbijał dzieciom do głów (przez dupę pasem) zachowanie wśród ludzi, by wstydu rodzinie nie przynosili.
Między innymi przez to nie jeżdżę do szkoły już tramwajem. Wolę 2x więcej niż za bilet miesięczny zapłacić i jeździć sobie w spokoju kiedy chcę w ciepłym przytulnym samochodzie.

Co to znaczy szacunek dla starszych ? To samo co szacunek dla kobiet ? Moze wymyslmy jeszcze szacunek dla polityków. Jak ktos na szacunek zasługuje to go otrzymuje. Nikomu nic sie nie należy. Jak ktos z mordą wyjezdza w tramwaju ze mu nie ustąpiłem to znaczy ze ma na tyle siły zeby stać. Milion razy miałem takie sytuacje, raz usłyszałem "przepraszam czy moglabym usiąśc". Wtedy ustępuje bo kulturalnie poproszono. Spróbujcie na zachodzie. Kazdy wie ze kto ma bilet pierwszy ten siedzi.
Jak się oduczyłem ustepowania ? Ze studiów do domu miałem 150 km. Bilet kupowałem wczesniej z dopłatą 3 zł za rezerwacje miejsca. Siadłem z przodu, po czym 5 przystanków dalej przy szpitalu dziecięcym wsiada babka z chorym dzieckiem. Miejsc siedzących nie ma a oni wchodzą. 3 baby stwierdziły ze młodzież nie ma kultury i jak głupi za 3 zł drozszy bilet 3 godziny jechałem na stojąco. Teraz nie ustępuje, idiotą nie jestem.
Jak się oduczyłem ustepowania ? Ze studiów do domu miałem 150 km. Bilet kupowałem wczesniej z dopłatą 3 zł za rezerwacje miejsca. Siadłem z przodu, po czym 5 przystanków dalej przy szpitalu dziecięcym wsiada babka z chorym dzieckiem. Miejsc siedzących nie ma a oni wchodzą. 3 baby stwierdziły ze młodzież nie ma kultury i jak głupi za 3 zł drozszy bilet 3 godziny jechałem na stojąco. Teraz nie ustępuje, idiotą nie jestem.
stary i tak nie wie co to you tube gdyby powiedział że w radio maryja będzie to co innego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie