to co najbardziej denerwuje starych grzybów w tramwaju
ale kobieta się nie dała
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
"-nie życzę sobie, aby pan dotykał mojego dziecka
-a ja sobie życzę"
za ten tekst ten stary cep powinien był już ten tramwaj oknem opuścić
Konto usunięte
2013-09-07, 16:55
dziadek ma ból dupy bo dziecko jest wychowywane bezstresowo a on nie był
Jak do mnie coś sapią staruchy to zawsze odpowiadam "Boga w sercu pani nie ma" albo "pewnie na PO Pani głosowała". Zawsze to powoduje u nich taki ból dupy, że nie wiedzą co odpowiedzieć

.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
ale najlepsze jest to że po targu mogą godzinami zap🤬lać
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Konto usunięte
2013-09-07, 17:56
cały ten tramwaj powinni zawrócic na tory do Oświecimia
to nie dziadzia tylko dziad...
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Konto usunięte
2013-09-07, 18:47
Coraz wiecej takich ludzi. Pamietam jak jechałem na uczelnię, schodzę do metra i co się okazuje? Metro kursuje z opóźnieniem (pewnie tory były złe

ale do rzeczy). Stoję sobie kulturalnie, nagle podchodzi do mnie facet (podobny jak na tym filmiku nawet

) i mi p🤬li smuty, że te wszystkie aktualne problemy, to przez dzisiejszą młodzież i to, że jest wychowana bezstresowo. Myśle, c🤬j mu w dupe, pewnie jakiś świr, załozyłem słuchafony, zaciągnąłem kaptur i go olałem. Typ po pewnym czasie dał sobie spokój. Podjechało metro, wsiadam do wagonu i po kilku minutach słyszę jakieś wrzaski. Okazało się, że ten sam facet doj🤬 się do jakiejś młodej kobiety z dzieckiem. Darł japę, że mu miejsce zajmuje i nie wie jak wychować syna... Zazwyczaj scenariusz jest ten sam: zła dzisiejsza młodzież / brak boga w życiu / źle wychowane dzieci itp

A najbardziej to lubię oglądać zgorszenie na twarzy staruszków gdy mija ich banda dresów rzucających k🤬ami na prawo i lewo, lub dziewuchy w wyzywających strojach
Apropo, mogłeś ustąpić miejsca tej babce obok
Takich sytuacji jest coraz więcej. Te stare pryki myślą, że wiek daje im wszystkie możliwie przywileje, że są najmądrzejsi, bo tyyyyle przeżyli, a czasami zachowują się jak zwykła patologia z cygańskiego osiedla. Najgorsze jest to, że jakaś tam grupa inwalidzka czy też renciści mają komunikacje za darmo. Często ich podróż autobusem polega na tym żeby wsiąść i jeździć. . . oczywiście musi byc na siedząco. Jak już wsiądą i widzą wolne miejsce to lęcą na pysk, żeby tylko zająć.
Takich sytuacji jak z filmiku widziałem kilka. Nigdy nie podejdą do chłopaka młodego, bo łatwiej zaatakować matke z dzieckiem. Nigdy nie poproszą, bo oni muszą usiąść... im się należy. Raz jakiś dziadek zwalił małą dziewczynke z siedzenia i usiadł. Niezła wtedy była awantura, bo dopierdzieliły się inne moherki. Facet gruby i wcale nie stary, jakby tak nie wp🤬lał to by go nóżki w stawach nie bolały. Oczywieście dop🤬lił się do matki, że to jej wina, bo to ona źle córke wychowała.
Sam doświadczyłem spotkań pierwszego stopnia z moherusem egetikucem. Raz trafiłem na kobiete w wieku może 50lat, zdrową w pełni ( taka dzielnicowa uduchowiona kobieta, w dupe wchodzi proboszczowi... dosłownie). Za każdym razem jak wejdzie do tramwaju to szybko szuka wolny miejsc, a jak nie ma to staje nad młodą osobą i zaczyna swoje gatki że ma grupe inwalidzką. Raz się z nią kłóciłem, bo mimo wolnych miejsc ona musiała usiąść blisko swojej koleżanki. Nagle nie miała nic przy sobie, ona nie musi mi pokazywać i nie bedzie z gówniarzem dyskutować. Za drugim razem wk🤬iłem się, wstałem i palcem pokazałem jej, że jest jeszcze sporo miejsc wolnych dalej.
Z takim ludźmi nie ma co dyskutować, bo słowo nic tu nie da. Ich wychowali "stresowo" to w ten sposób trzeba ich potraktować. Pana nóżki bolały? To up🤬lić obie i będzie po problemie.
Mloda osoba wracają z pracy nie ma prawa usiąść? Zap🤬la cały dzień żeby na cokolwiek zarobić, płaci za bilet, a jakiś stary c🤬j co za darmo jeździ ma większe prawo do tego żeby usiąść?
Najgorsze jest to że nikt nie zareagował. Jakiś dziad pluje się do kobiety z dzieckiem, ubliża jej, a reszta cicho siedzi. . . trzeba im uświadomić, że nie są nietykalni.
Konto usunięte
2013-09-08, 2:36
Tylko mi się wydaje że autor to gimbus? Ten głos... Nie no, k🤬a.
Konto usunięte
2013-09-08, 2:41
Do wszystkich gimbów na górze - w dupach wam się poprzewracało.
Do starszych trzeba mieć szacunek. Wam, gimby, nikt tego nie wytłumaczył, bo starych macie albo czerwonych, albo skończonych debili. Jest coś takiego jak kultura, honor i ojczyzna. Ale wam tego tęczowe dzieci, wasi kreolscy rodzice nigdy nie powiedzą.
I to was cioły będą traktować jak ścierwa, gdy będziecie starzy. Nie dlatego, że następni będą jeszcze gorsi, ale właśnie dlatego, że wierzę, iż będą lepsi. I ja tak wychowam swoje dzieci. Żeby do głupoty, braku poszanowania tradycyjnych wartości strzelały z kalibru 7,62cal.... Albo chociaż żeby ścierwa, takie jak wy gimby, mieszały z błotem.
Kończcie te gimnazja i wyp🤬alać za Bałtyk gary zmywać. A mądrzy ludzie w końcu odbudują ten kraj.
AdiX
2013-09-08, 2:53
Ocean: Uratowałeś temat. Piwko się należy.