👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powiem szczerze, nie przepadam za adbusterem, ale z chęcią zobaczę jak to wszystko wyjdzie w praniu. Życze mu powodzenia, no i jakby nie patrzeć na "polskim" youtubie to chyba do tej pory wpadł na pomysł tego "rialiti szoł" tylko on.
a masz to 15 piwo . Koleś ma dobry łeb, wymyślił sobie pomysł na biznes i trzepie dobrą kapuchę
. A sam pomysł bardzo mi się podoba i podziwiam go że mu się chce ;P

obejrzałem kilka odcinków, ta wywłoka czeka na propozycję pracy od jakiejś poważnej agencji reklamowej albo działu marketingu jakiegoś dużego producenta. Wystarczy zauważyć, że czasami daje fachowe opinie, co należałoby zmienić w jakiejś reklamie, albo wymyśla nawet hasła reklamowe, koleś ewidentnie puszcza oko w stronę pracodawców i liczy na to, że gimby go wypromują. Ogólnie to napisałbym wam, młodzieży gimnazjalna, co macie zrobić wy i wasze vlogi, ale szkoda warna oberwać

Krak napisał/a:
co to gówno robi na głównej?
Dotrzymuje Ci towarzystwa.
A tak do tematu to naprawdę może wyjść ciekawie.
Ode mnie piwko

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie