darek1234 napisał/a:
Nienawidzę tych kundi
Ja tak samo. Ale psow tez
Fajnie, pewnego dnia jak dziecko będzie sam na sam z tym pieskiem i mu coś odjebie to będzie filmik na harda, tylko dziecka żal...
Pies traktowany na równi jak dziecko - kiedyś może się to zemścić . Pies MUSI wiedzieć że w hierarchii stoi niżej od dziecka . Pies jak dostanie za warknięcie lub krzywe spojrzenie na dziecko na pewno się nie pogniewa , a będzie bezpieczniej dla dziecka .
9999 razy może się udać a za 10000 razem coś psu się pomyli. Kumpel miał psa chyba z 10 lat aż mu odbiło i go pogryzł i dostał zastrzyk. Znajoma nadepnęła psu na nogę niechcący i też ją pogryzł, pojechał na obserwację, chyba mu wtedy nie dali zastrzyku.
pawelx napisał/a:
Pies traktowany na równi jak dziecko - kiedyś może się to zemścić . Pies MUSI wiedzieć że w hierarchii stoi niżej od dziecka . Pies jak dostanie za warknięcie lub krzywe spojrzenie na dziecko na pewno się nie pogniewa , a będzie bezpieczniej dla dziecka .
Nie zaufalbym takiemu psu na tyle żeby zostawić go sam na sam z dzieckiem zwłaszcza że ten pies czuje że ma równe prawa w domu. To mój byle kot z jednym i drugim dzieciakiem próbował swojej dominacji. Oczywiście to tylko kot więc skończyło się na byle zadrapaniu. Tak dostał wtedy po p🤬dzie że teraz nie wiem jakie tortury musiałby go spotkać ze strony dzieci żeby postanowi się bronić

Sadol zdechł
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/