Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

"Pan próbował się nieudolnie wcisnąć przede mnie na linii ciągłej. Zamiast przyspieszyć mając dużo miejsca i zmienić pas na spokojnie spychał mnie z pasa... Policjant widział nagranie i bez wątpliwości uznał winę Forda... Sprawa zakończona mandatem"
13.07.2024

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 2 razy Zgłoś
smc 2024-09-03, 7:10
Dwa razy 800 plus 1400 z oc i razem mamy 3000zł. Czyli nie trzeba pracować.
Zgłoś
mateuszsick 2024-09-03, 7:20 5
Niee, to było sk🤬ysyństwo i powinni nagrywającemu deskoterapię zafundować na tej ulicy tam, mógł ominąć spokojnie i pojechać ale wolał skręcić w prawo i zaj🤬. Z resztą kto ma IQ trochę wyższe od psa i nie jest j🤬ym śmieciem jak nagrywający to to zauważy co tu się wydażyło.
Zgłoś
kothletino 2024-09-03, 7:24 1
Zlot pedałów, prawie sobie zaczęli obciągać.
Zgłoś
kernelstrong 2024-09-03, 7:45 2
Ty k🤬o myślę, że dostaniesz za współudział za to wymuszenie.
Zgłoś
pawjar 2024-09-03, 8:17 1
pas kamerzysty rozdzielał sie na dwa i musiał wjechac na prawy. Ford sie wp🤬lił i koniec tematu
Zgłoś
lewanmich1 2024-09-03, 8:21
Nie wiem, nie znam się ale się wypowiem. Może jakiś nienormalny jestem ale jak widzę, że ktoś ma potrzebę zmiany pasa ruchu to robię wszystko żeby mu to bezpiecznie ułatwić. No ale jak widać na filmie zawsze znajdzie się jakiś "najmundrzejszy" w całej wsi.

podpis użytkownika

Michał L.
Zgłoś
BambiPMT 2024-09-03, 8:32 1
Dżepetto napisał/a:

Właśnie widać że zdawałeś za komuny za kilo kiełbasy i c🤬ja wiesz bo to Ford przekroczył ciągłą i wjechał na pas kamerkowicza.

Kolejna p🤬da jak kamerkowicz.
C🤬a bezpiecznie jechała? K🤬a upośledzony by zdążył zachamować przed tym fordem. Kolo się wp🤬lił specjalnie żeby móc jak rudy na psy zadzwonić. Debil k🤬a to mało powiedziane.
Zgłoś
warszawiak123 2024-09-03, 8:41 1
-No jedzie dziecko z przodu, k🤬a
-jadę bezpiecznie bo jadę z dzieckiem
Ręce opadają i jeszcze wstawił do internetu
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-09-03, 8:46
Bul_od_bytu napisał/a:

Co to za p🤬do szeryf się znalazł? Chyba auto i prawko kupił mu ojciec za świnioki czy inne krasule
Dla niedoj🤬ych lub niewtajemniczonych - auto poruszające się na pasie drogi ma pierwszeństwo przed tym zmieniającym pas/włączającym się do ruchu chyba, że znaki wskazują inaczej. Wp🤬lenie się komuś przed maskę jak ten w tym fordowskim trupie to zwykłe wymuszenie pierwszeństwa, nie wspominając o linii ciągłej w tym miejscu.
Argumenty, że włączył kierunek/był niedoj🤬y/spieszyło mu się/nie wiedział nic nie pomogą w sądzie. Nagrywający mógł hamować, ale nie musiał bo to ten drugi ma uważać jak zmienia pas.
Szkoda, że szeryf nie dostał nagrody za swoją brawurową akcję Reno Megan Kupe

Zgoda tylko facet z kamerką sam wjeżdżał dopiero na owy pas i się nim nie poruszał. Gdyby nie ta linia ciągła to ford miałby pierwszeństwo.
Zgłoś
TheJack22 2024-09-03, 8:46 2
Ja p🤬le, spotkali się frustraci w gruchotach za 5 koła. Zapewne ta historia będzie wałkowana na każdym grillu z Harnasiem w łapie. Smutni ludzie.
Zgłoś
jem_zwierzeta 2024-09-03, 8:55
Jeden k🤬a debil trafił na drugiego debila. Jeszcze nagrywający mówi, że wiezie dziecko z przodu. Jakby mu poduszka wystrzeliła z przodu, toby się k🤬a przekonał kretyn do czego doprowadził. Jeszcze to jego "przepraszaaaaaaaam bardzoooo". Nie no k🤬a dzban. Ja nie bronię tamtego, co przejeżdżał przez linię. Ale ten doskonale widział co się dzieje i założę się, że liczył na to, że przyjebie w niego.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-03, 9:07 3
Pedał z kamerką do odstrzału
Zgłoś
Krak 2024-09-03, 9:35
to tez z tych, którzy muszą się stuknąć - debil wszystko zrobił poprawnie, nawet zaklaksonował...
Zgłoś
juderaus 2024-09-03, 9:41 2
frajer z kamerą. C🤬l i p🤬da. Najgorszy sort kierowców. C🤬j Ci w cyce.
Zgłoś
Paszczaku 2024-09-03, 9:45 2
Specjalnie uderzył . Próba wyłudzenia odszkodowania . Ubezpieczyciele mają działy zajmujące się takimi pajacami . Przy okazji mały wp🤬l wychowawczy nie zaszkodzi .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie