Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
Nie będę hamował bo z dzieckiem jadę!
konto usunięte • 2024-09-02, 22:33
Cytat:

"Pan próbował się nieudolnie wcisnąć przede mnie na linii ciągłej. Zamiast przyspieszyć mając dużo miejsca i zmienić pas na spokojnie spychał mnie z pasa... Policjant widział nagranie i bez wątpliwości uznał winę Forda... Sprawa zakończona mandatem"
13.07.2024

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Will70 2024-09-02, 22:37 50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dżepetto 2024-09-02, 22:52 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baronessa 2024-09-02, 22:59 24
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-02, 23:01 20
Zgłoś
~Angel 2024-09-02, 23:06 63
Zgłoś
Will70 2024-09-02, 23:10 48
Zgłoś
Dżepetto 2024-09-02, 23:13 14
Zgłoś
krzywro 2024-09-02, 23:15 9
szkoda że nie napisał mandatem dla kogo?
Debil (ten co walnął - wymusił jak się tylko dało stłuczkę) + debil (lub zdezorientowany w sumie winny).
Prędkość robi wrażenie uderzający kodeks zdążył wyjąć a dziecko jego przeczytać (nawet nauczyć się czytać i przeczytać), uderzony mógł się zastanawiać czy ta ciągła, prawie przerywana bo chyba kiedyś tam przerywana była (może na pamięć)....
Najważniejsze ja jadąc i martwiąc się o dzieci nie walę w żadne auto tylko hamuję, serio to tutaj zwalniam, puszczam gaz i wystarczyłoby... lub omijam tym bardziej że tutaj bez najmniejszego problemu mógł to zrobić (świadek sam to potwierdzał). Mógł zwolnic i nic by nie było, mógł przestać skręcać do idealnie linii i nic by nie było. Ale ja mam kamerkę więc mogę walnąć, chyba minimalnie przyspieszając nawet. Mandat dla obu i to srogi - nadal dla debila wymuszającego tłuczkę jadąc z dziećmi większy za narażenie dzieci. Za chwilę wyczuje taką okazję na autostradzie że na aucie zarobi ... i dzieci nie przeżyją - ale nowe auto będzie miał. Żenada.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-09-02, 23:23 43
Zgłoś
krzywro 2024-09-02, 23:29 2
Zgłoś
Heliar 2024-09-02, 23:46 32
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-02, 23:52 4
Zgłoś
krzywro 2024-09-02, 23:55
pięknie odwzorowanie to co napisałem. Z dodatkiem że nawet sam wjechał na jego pas aby udało się uzeżyć - tego w sumie ja nie dodałem
Zgłoś
Heliar 2024-09-02, 23:59
Bul_od_bytu napisał/a:

że "ktoś musi ich wpuścić". .

Czasem bywa tak, że musi

auto-swiat.pl/porady/prawo/tak-powinna-dzialac-jazda-na-suwak-konczy-c...

Edit: nie doczytałem całości posta, ale w sumie w linku jest prosto wyjaśniona każda sytuacja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem