👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A może to jakiś lewak którym sam sobie zrobił to zdjęcie żeby ośmieszyć drugą stronę barykady, nie można bez krytyczne przyjmować wszystkiego co zobaczycie w sieci.

masonski-cyklista napisał/a:
A może to jakiś lewak którym sam sobie zrobił to zdjęcie żeby ośmieszyć drugą stronę barykady
Że niby czym PiS jest?

Gerwazy Waligóra napisał/a:
Fajny ten kraj, taki nie za mądry i nie za bogaty....
po prostu ubogi w mądrość.
TB303 napisał/a:
Że niby czym PiS jest?
Dlatego napisałem "druga strona barykady" a nie PIS, który oczywiście nią nie jest.
Oj biedny narodzie.... Polacy to mądry i dumny naród ale to co się dzieje to już gruba przesada...
Może stracił kogoś bliskiego podczas katastrofy samolotu, każdemu naśmiewająccemu się życzę by stracił kogoś bliskiego...

Szlugas napisał/a:
Może stracił kogoś bliskiego podczas katastrofy samolotu, każdemu naśmiewająccemu się życzę by stracił kogoś bliskiego...
Co znaczy, że jesteś moralnie niżej

Fajnie. Nie dość, że gadasz do wymyślonego przyjaciela, to na dodatek możesz ubrudzić sobie spodnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie