Kult Kaczyńskiego i jego wierny wyznawca
Fajny ten kraj, taki nie za mądry i nie za bogaty....
Na pewno kraj się wzbogaci jak władzę wybiorą zasiłkowcy i na pewno będzie to kompetentna władza.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
haha Pisowcy sa dobrzy, wystarczy ze nie jestes z nimi, to jestes juz z peło . a ich stronnictwo amerykansko zydowskie, z polski zrobilo juz ukrainsko pakistansko h🤬j wie co, sprowadzili im obce wojska na teren naszego kraju, i wmowili ze to dla ich dobra i obrony przez putinem, ale ani slowa nie powiedzieli ze ich najwiekszy sojusznik podpisal ustawe 447 ktora mowi o tym ze beda wywierac naciski i stosowac sankcje na tych ktorzy nie beda chcieli zrealizowac zydowskich uroszczen mienia bezspadkowego (takie rzeczy sie robi wrogom a nie przyjaciolom)
zydowska okupacja polski tuż tuż.
a durny narod spi
Czy któryś z sadolowych gimbo-ateistow czy innych postępowców potrafi mi wytłumaczyć co jest wielce niestosownego w tym zdjęciu?
sk🤬ienie umyslowe za wypracowane piniundze przez gorszy sort /lech przeciez to mityczy wladca wolakow pochowany w grodzie kraka polegl zaciukany w lesie po udanym ladowaniu/ pozdrawiam ruch narodowo katolicki antona trotyla i marte zawsze dziewice z trzecim mezem i inne sebixy i jesiki chwala wlelkiej polszcze
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
Spiderowski napisał/a:
oni sami tego nie wiedzą
On się nie modli "DO" niego a "ZA" niego, bo póki co kaczyńskiego jeszcze kościół nie mianował świętym
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
C................n
2019-03-24, 13:07
Zbliża się wysyp obskuranckich komentarzy zaczynających się od:
- "Osobiście nie jestem za..."
- "Nie interesuję się polityką, ale..."
- "Gardzę X, ale..."
@tomasz220289 Ja wkrótce zrobię sobie taką infografikę z rozkładem tego, jak działa ten zasrany świat i dlaczego. Krótko mówiąc - muszę jeszcze tylko wczytać się dokładnie w Marksa, żeby ogarnąć, w jakim stopniu był "wizjonerem" obecnego porządku, w jakim - wnikliwym analitykiem demokracji ateńskiej i starożytnego Rzymu, a w jakim był sterowany przez tytułowy kapitał i czyj.
trebor71 napisał/a:
pozdrawiam ruch narodowo katolicki antona trotyla i marte zawsze dziewice z trzecim mezem i inne sebixy i jesiki chwala wlelkiej polszcze
Ty równiez bądź pozdrowiony teczowy europejczyku.
Osobiście nie jestem za... nie interesuję się polityką, ale... gardzę X, ale...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pomijajac fakt jak PiS "rzadzi" krajem.... Koles poprostu przyszedl sie pomodlic zapewne za dusze prezydenta.... NIE do niego. Fakt, ze mogl to zrobic wszedzie, nawet w biedronce, ale wybral inny wariant, jakis symboliczny. Przeciez nie pojedzie na grob lub do smolenska... sa wyznawcy kaczynskiego ok, ale zastanawiam sie czy wiekszymi fanatykami nie sa kodziarze itd. a c🤬j.... jedni warci drugich jebac ich pretem po jajach...
Nie ma obrączki, także to pomnik żyjącego Jarka.
Tak sobie to wykombinowali.
sp🤬zielowski teczowa to jest moze twoja dupa co dawala u biskupa bolszewicki partyjoto/ bez obrazy zgaduje tylko
podpis użytkownika
forza nostra legge
htp
2019-03-24, 14:14
KlinikaAborcyjna napisał/a:
On się nie modli "DO" niego a "ZA" niego, bo póki co kaczyńskiego jeszcze kościół nie mianował świętym
Nie znam się na tych waszych wyznaniach i obrzędach, ale jeśli modli się za niego, do do czego? Budynku?