📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:43

Na pewno kraj się wzbogaci jak władzę wybiorą zasiłkowcy i na pewno będzie to kompetentna władza.

Czy któryś z sadolowych gimbo-ateistow czy innych postępowców potrafi mi wytłumaczyć co jest wielce niestosownego w tym zdjęciu?
On się nie modli "DO" niego a "ZA" niego, bo póki co kaczyńskiego jeszcze kościół nie mianował świętym

Zbliża się wysyp obskuranckich komentarzy zaczynających się od:
- "Osobiście nie jestem za..."
- "Nie interesuję się polityką, ale..."
- "Gardzę X, ale..."
@tomasz220289 Ja wkrótce zrobię sobie taką infografikę z rozkładem tego, jak działa ten zasrany świat i dlaczego. Krótko mówiąc - muszę jeszcze tylko wczytać się dokładnie w Marksa, żeby ogarnąć, w jakim stopniu był "wizjonerem" obecnego porządku, w jakim - wnikliwym analitykiem demokracji ateńskiej i starożytnego Rzymu, a w jakim był sterowany przez tytułowy kapitał i czyj.
- "Osobiście nie jestem za..."
- "Nie interesuję się polityką, ale..."
- "Gardzę X, ale..."
@tomasz220289 Ja wkrótce zrobię sobie taką infografikę z rozkładem tego, jak działa ten zasrany świat i dlaczego. Krótko mówiąc - muszę jeszcze tylko wczytać się dokładnie w Marksa, żeby ogarnąć, w jakim stopniu był "wizjonerem" obecnego porządku, w jakim - wnikliwym analitykiem demokracji ateńskiej i starożytnego Rzymu, a w jakim był sterowany przez tytułowy kapitał i czyj.
trebor71 napisał/a:
pozdrawiam ruch narodowo katolicki antona trotyla i marte zawsze dziewice z trzecim mezem i inne sebixy i jesiki chwala wlelkiej polszcze
Ty równiez bądź pozdrowiony teczowy europejczyku.

Osobiście nie jestem za... nie interesuję się polityką, ale... gardzę X, ale...
Nie ma obrączki, także to pomnik żyjącego Jarka.
Tak sobie to wykombinowali.
Tak sobie to wykombinowali.
sp🤬zielowski teczowa to jest moze twoja dupa co dawala u biskupa bolszewicki partyjoto/ bez obrazy zgaduje tylko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie