Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
violetfox 2025-06-26, 18:20 2
Dwóch pajaców, - jeden siedzi na zderzaku, drugi przyspiesza podczas bycia wyprzedzanym. Obaj do utylizacji.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-06-26, 18:21 10
Ogólnie na drodze dwujezdniowej, czyli autostradzie lub drodze ekspresowej (oraz w kilku innych sytuacjach) można wyprzedzać prawym pasem więc sam manewr był zgodny z przepisami, jednak kierownik skody postanowił zakończyć go w połowie pakując się na BMW czym doprowadził do kolizji. Oczywiście ten z kamerką też nie jest święty bo zachowuje się jak debil i również łamie kilka przepisów ale jednak to kierowca Skody jest sprawcą kolizji.
Zawsze zastanawiam się co kieruje takimi szeryfami, bo jeśli mi się śpieszy i ktoś mnie blokuje, to kiedy w końcu uda mi się go wyprzedzić jadę w swoją stronę bo skoro mi się aż tak spieszyło to nie bardzo mam czas na szeryfowanie i "dawanie nauczki", to zajmuje mój cenny czas i mogą wyniknąć z tego tylko kłopoty.

PS. Pajace które piszą że nie można w takiej sytuacji wyprzedzać z prawej powinny zerknąć do prawa o ruchu drogowym zanim zaczną krytykować tych którzy mają rację.

[ Dodano 2025-06-26, 18:26 ]
wglowiesieniemiesci napisał/a:

o k🤬a debil !

Wykaż mu że jest w błędzie na podstawie prawa o ruchu drogowym bo inaczej to ty robisz z siebie debila.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-06-26, 18:26 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Wypłynęło nagranie ze środka pojazdu:

Aż się łezka w oku zakręciła...
Zgłoś
Anonimowyja 2025-06-26, 18:36
Dwóch debili się spotkało się w tym samym miejscu i czasie, tyle w temacie.
Zgłoś
wuskai 2025-06-26, 18:43 5
beeveer napisał/a:

a dla mnie sk🤬iel i szmaciarz. najpierw jedzie jak p🤬da, a jak ktopś go wyprzedza to gaz do dechy. obydwaj sk🤬iele siebie warci. bo założe sie też że skoda przed nim dałaby z całej siły po hantalch

Ale ty jesteś głupi!
Obowiązkiem osoby która wyprzedza, i to niezależnie czy to prawy czy lewy pas jest się upewnienie że może bezpiecznie zmienić pas. I nawet jeśli tamten by nagle przyśpieszył do 200. To nie ma to znaczenia. Bo wyprzedzający się nie upewnił że może bezpiecznie pas zmienić. Druga sprawa uj z wszystkimi którzy po wyprzedzaniu tuż przed maską ci zjeżdżają na pas.
Zgłoś
maciaszczyk 2025-06-26, 18:45 1
Czy Pan Kapitan na miejscu zdarzenia zbadał trzeźwość Pana Marszałka ? Czy zabroniono ?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-06-26, 18:46 2
Już widze jaka by była inba i sraka jakby to był PISior. Ale że PeOwiec to nawet w radiu na powiedzą.
Zgłoś
elim 2025-06-26, 18:48 11
Ten z BMW przyspieszył kiedy był wyprzedzany, ale co odj🤬 ten ze Skody to głowa mała, to wygląda jakby chciał po prostu zabić tego kolesia z BMW, już nie wspominając że siedział mu wcześniej na zderzaku, zwykły drogowy bandyta, uj mnie obchodzi kim on jest, za to powinien iść do paki na kilka lat żeby przemyśleć swoje życie.
Zgłoś
daniel1040 2025-06-26, 18:49
PO - i wszystko jasne.
Zgłoś
kamilex1990 2025-06-26, 18:50
W tym jest problem były nie były a policja przymknie oko
Zgłoś
Garbaty77 2025-06-26, 19:11
Z drogi śledzie, władza jedzie......
Zgłoś
tarcer123 2025-06-26, 19:15 3
Ja tutaj widzę dwóch zdesperowanych impotentów na drodze.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-26, 19:19 4
a czego wymagać od polskiego politola przecież to gówna w garniturach nic więcej
Zgłoś
Damianos88 2025-06-26, 19:25
Qdłaty napisał/a:

zaraz by zjechał na prawy, ale debil z BMW poganiacz musiał z prawej wyprzedzić

Naćpałes się już? Przecież to szkoda

[ Dodano: 2025-06-26, 19:27 ]
Przecież to szmaciarz z tego gówna żółtego jest winny, najpierw blokuje lewy pas a jak typ go wyprzedza prawym to celowo przyspiesza czyli jak zwykle chołota w bmw
Zgłoś
shin69 2025-06-26, 19:57 8
Damianos88 napisał/a:

Przecież to szmaciarz z tego gówna żółtego jest winny, najpierw blokuje lewy pas a jak typ go wyprzedza prawym to celowo przyspiesza czyli jak zwykle chołota w bmw

Żółte gówno to masz na twarzy, flecie. Na c🤬j się ten platfusiarski śmieć przyklejał do zderzaka beemki? J🤬y c🤬l jest przewodniczącym rady bezpieczeństwa ruchu drogowego poza byciem marszałkiem województwa, a nawet nie wie, że ma trzymać odstęp 60 metrów przy prędkości 120 km/h na ekspresówce. Sama się k🤬a doigrała wpychając się potem przed maskę nagrywającego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie