Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Damianos88 2025-06-26, 20:24 1
shin69 napisał/a:

Żółte gówno to masz na twarzy, flecie. Na c🤬j się ten platfusiarski śmieć przyklejał do zderzaka beemki? J🤬y c🤬l jest przewodniczącym rady bezpieczeństwa ruchu drogowego poza byciem marszałkiem województwa, a nawet nie wie, że ma trzymać odstęp 60 metrów przy prędkości 120 km/h na ekspresówce. Sama się k🤬a doigrała wpychając się potem przed maskę nagrywającego.

Fletem to cię chyba robili niedorozwoju 😂 i tak żadne argumenty do ciebie nie trafioł ten śmieć w tym zułtym fluku też się doigra

[ Dodano 2025-06-26, 20:26 ]
pSTANLEY napisał/a:

Ogólnie na drodze dwujezdniowej, czyli autostradzie lub drodze ekspresowej (oraz w kilku innych sytuacjach) można wyprzedzać prawym pasem więc sam manewr był zgodny z przepisami, jednak kierownik skody postanowił zakończyć go w połowie pakując się na BMW czym doprowadził do kolizji. Oczywiście ten z kamerką też nie jest święty bo zachowuje się jak debil i również łamie kilka przepisów ale jednak to kierowca Skody jest sprawcą kolizji.
Zawsze zastanawiam się co kieruje takimi szeryfami, bo jeśli mi się śpieszy i ktoś mnie blokuje, to kiedy w końcu uda mi się go wyprzedzić jadę w swoją stronę bo skoro mi się aż tak spieszyło to nie bardzo mam czas na szeryfowanie i "dawanie nauczki", to zajmuje mój cenny czas i mogą wyniknąć z tego tylko kłopoty.
PS. Pajace które piszą że nie można w takiej sytuacji wyprzedzać z prawej powinny zerknąć do prawa o ruchu drogowym zanim zaczną krytykować tych którzy mają rację.
Wykaż mu że jest w błędzie na podstawie prawa o ruchu drogowym bo inaczej to ty robisz z siebie debila.

I śmieć w tym zułtym fluku nie może przyspieszac gdy ktoś go zaczął wyprzedzać
Zgłoś
Rafuskacus 2025-06-26, 20:31
Bardzo dobrze na h🤬j szmaciarz mu podjeżdża ja zawsze daje po hamulcach odstęp musi być
Zgłoś
Szkubaniec 2025-06-26, 20:43
On jest z peło a peło to zło. Dobra zaśmiało nieco prześmiewczo, nieco szyderczo ale czekaj, to banda zakłamanych, zaszczanych, zaćpanych eurotrzepaczy konia ktorzy na siłę chcą wprowadzić w pl inkluzywnosc.
Zgłoś
Darkas 2025-06-26, 21:51 3
Jak to dobrze mieć kamery w samochodzie.
1. Skrajnie głupia i niebezpieczna jest jazda na zderzaku. Niestety to codzienność.
2. Skrajnie głupie jest przyspieszenie jak ktoś cie wyprzedza.

Prawko do wora dla kierowcy skody bo nawet jak ten debil przyspieszył to wypadalo by zobaczyć w lusterko czy mozna zmienic pas.
Zgłoś
smc 2025-06-26, 22:00 1
Jak go koleś z biembajbliu trzymał w szachu przez kilkanaście kilometrów, to ten próbował wyprzedzić na tyle, na ile mógł. A w momencie zmiany pasa biemdajbliu wj🤬o się w Skodę jak dzik w sosnę.

Pokażcie cały filmik, tam widać co się dzieje.
Bezsprzecznie wina geja z bmw.
Zgłoś
Repriny 2025-06-26, 22:02 1
Qdłaty napisał/a:

nie na autostradzie czy ekspresówce, nie wsiadaj za kierownicę dla dobra ludzkości pedale

Sam jesteś pedał. Można wyprzedzać na drogach jednokierunkowych a autostrada się do nich zalicza.
K🤬a debil
Zgłoś
KobraPan 2025-06-26, 22:11 3
Qdłaty napisał/a:

nie na autostradzie czy ekspresówce, nie wsiadaj za kierownicę dla dobra ludzkości pedale

To sprawdź najpierw przepisy debilny pedale ty i reszta pajaców co nawet hulajnogi nieają
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-06-26, 22:13 3
Przeciez to i jeden i drugi to debil. Obaj powinni już prowadzic co najwyżej małego szczura na smyczy.
Zgłoś
Kroki71 2025-06-26, 22:43 1
Tępy c🤬j. Tak samo umie rządzić jak jeździ, p🤬da nie kierowca
Zgłoś
Sugarfree 2025-06-26, 22:48
Znam gościa. Chodzą płoty, że jest bi.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-06-26, 23:55 1
Celowe wjechanie w samochód na takiej trasie to usiłowanie zabójstwa (z zamiarem ewentualnym).
Powinien dostać odsiadkę.
Zgłoś
Omett 2025-06-27, 5:35 2
Qdłaty napisał/a:

Można wyprzedzać z prawej strony na drodze jednokierunkowej o co najmniej dwóch pasach ruchu. I na autostradzie i na ekspresowej i nawet w mieście, o ile pasy ruchu są wyznaczone
Zgłoś
maciekszprotawa 2025-06-27, 5:47
Urodzony w Szprotawie. Zaraz, zaraz...gdzieś już słyszałem o tym mieście. 😆
Zgłoś
Aaltonen 2025-06-27, 10:06 1
Ile promili wysmuchał pan marszałek?
Zgłoś
biegu86 2025-06-27, 10:13
beeveer napisał/a:

a dla mnie sk🤬iel i szmaciarz. najpierw jedzie jak p🤬da, a jak ktopś go wyprzedza to gaz do dechy. obydwaj sk🤬iele siebie warci. bo założe sie też że skoda przed nim dałaby z całej siły po hantalch

No co Ty. To przecież przedstawiciel elity intelektualnej na, którą wstyd nie zagłosować. Kasta, wyższy sort ludzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie