📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

pyotreck napisał/a:
Wywieźć do lasu i zastrzelić.
Ciebie czy Jarka milicję?

Prawda jest taka, że jak głosowałeś na PiS, PO, PSL lub PZPR/SLD/Lewicę to marnujesz tlen i lepiej by było gdybyś zamienił się w nawóz
R41NM4N, to wymień mi jedna partię, na którą możesz zagłosować mając pewność, że w ciągu następnego roku lub dwóch połowa posłów nie przejdzie do pis lub pp, bo mamy to regularnie, ewentualnie zostanie ich koalicjantem, który będzie siedział cicho za kilka stołków.

Mietek7567 napisał/a:
Szkoda ,że na Marszu Niepodległości nie było "pan mnie nie dotyka" tylko od razu gleba ,gaz ,kule gumowe.
Rzeczywiście ta babcia przypomina narodowca rzucającego kamieniami w policję na marszu "niepodległości"
Problemem jest to że ludzie nie potrafią się zjednoczyć i iść pod jednym sztandarem... A przecież wszyscy chcemy tego samego godnie żyć,pracować za przyzwoite pieniądze... Zamiast tego naskakujemy na siebie.. jedni za PiS drudzy za PO
Różnicy nie ma prawie wcale... LGBTQ i inne twory sztuczne.. To wszystko na pokaz żeby nas skłócić.
Różnicy nie ma prawie wcale... LGBTQ i inne twory sztuczne.. To wszystko na pokaz żeby nas skłócić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie