podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
podpis użytkownika
LujaGówniana milicja gównego pisu i tej szmaty jarka kot z wami szmaty ormo
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.O komuś tu zdrowo odj🤬o, 20 lat w rządzie jest to samo a ty widzisz tylko pompowany przekaz jednej ze stron, krótka pamięć wyborców jest w tym kraju niezmienna.
i na dodatek przez takie cos karuzela sp🤬olenia bedzie sie krecic dalej bo przeciez wybieraja mniejsze zlo i znowu wygra j🤬a platforma...
p🤬lony polityczny syndrom sztokholmski i idioci glosujacy na zmiane tylko na 2 partie czekajac az im sie uleje na ta tyle zeby zagleosowac na poprzendiego oprawce.
takim sposobem mamy system "dwupartyjny" w polsce
+ co wybory pojawia sie jakis kukiz palikot czy nowoczesna
nooo i psl ktory jest koalicjantem kazdego umozliwiajac wiekszosc
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.Mnie fascynuje że ludziom chce się łazić i wk***iać innych, "walczyć" o jakieś ideologiczne gówna, k***a mi po dniu pracy śmieci się nie chce iść wyj***ć a weekendu doczekać się nie mogę a oni całe dnie na to poświęcają
Ale co najbardziej rozp🤬ala, wchodzi taki, Kukiz, Nowoczesna czy tym podobne z kilkunastoma % w wyborach, udaje się im to dlatego, że mówią o ekonomii rekonstrukcji systemu, rozwoju to sporo ludzi chce takiej partia a jak już wejdzie to mamy festiwal sp🤬olenia, już nie to z czym szli do wyborów tylko kościół, pedały, imigranci, gender i sama ideologiczna c🤬jnia, podczas, gdy ludzie głosowało na nich właśnie dlatego, że się tym szajsem mieli nie babrać a potem równia pochyła w sondażach, wewnętrzne kłótnie, posłowie przechodzą do PO lub PIS i partia ma poparcie poniżej 2% no k🤬a mać, nawet głosując na coś nowego kończymy na 2 partiach, p🤬lę nie chodzę już na wybory.