Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Will70 2024-10-09, 22:44
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Mówisz o większości ,,polskich '' polityków i c🤬lebrytów teraz..

Mówi o większości lekarzy, prawników i innych kurew społecznych.
Zgłoś
majeńka 2024-10-09, 23:11
Gdyby za to więzienie nie groziło, sama bym kupiła kałacha i serię do ludzi na ulicy wywaliła.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Tenbel 2024-10-09, 23:21 2
Cudak napisał/a:

Myśliwi są jak pedofile. Swoje chore potrzeby tłumaczą miłością, jedni do zwierząt i przyrody, a drudzy do dzieci. Jak rozmawiałem z myśliwym, to aż mu się oczy świeciły, kiedy mówił o śmierci zwierzęcia, szukaniu farby na śniegu, kuli w głowie, że to coś pięknego, całej tej otoczce itp. Chore pojeby.

Jako lewak nie zgadzam się z tobą pojebie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-10, 2:35
Prędkość pocisku mierzona kalendarzem więc bydle zdążyło usłyszeć wystrzał zanim pocisk doleciał. W normalnej amunicji jest na odwrót
Zgłoś
Anakin21 2024-10-10, 2:45 1
Cudak napisał/a:

Myśliwi są jak pedofile. Swoje chore potrzeby tłumaczą miłością, jedni do zwierząt i przyrody, a drudzy do dzieci. Jak rozmawiałem z myśliwym, to aż mu się oczy świeciły, kiedy mówił o śmierci zwierzęcia, szukaniu farby na śniegu, kuli w głowie, że to coś pięknego, całej tej otoczce itp. Chore pojeby.

Jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia z🤬by które nie mają zielonego pojęcia na dany temat, obstawiam że jesteś lewakiem z miasta i do tego veganem który nigdy w życiu w lesie nie był a będzie coś p🤬lił i się wymądrzał.nie pozdrawiam chory pojebie
Zgłoś
darayavahus 2024-10-10, 6:41 2
Cudak napisał/a:

A "miastowi" z kolei jak zwyczajne c🤬luchy. Rozpaczają nad losem zwierzątek.
Zgłoś
~REsadER 2024-10-10, 11:42
kilka dni później...

sadistic.pl/jelonek-vt569235.htm
Zgłoś
sanchezon 2024-10-10, 13:38
dżonyłojlker napisał/a:

Dlaczego to coś na powtórce nadal się świeci tam gdzie wylądowało?

Ponieważ to byłą strzała z łuku lub bełt kuszy ze świecącą końcówką żeby później było łatwiej znaleźć i wykorzystaćdo zabijania kolejnyc jeleni .
Zgłoś
T... 2024-10-10, 13:54 1
Myśliwi to najgorsze ścierwa. Wiecznie pijana banda sadystów. Na całe szczęście często nawzajem się utylizują.
Zgłoś
pylaochos 2024-10-10, 14:30 1
@cudak świetnie wywołałeś buldupizm. Dawno nie widziałem tak srogiego xD

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
sensation87 2024-10-10, 14:41
do chorych poyebów, są myśliwi i są takie jak wy chore poyeby co nie mają pojęcia o regulacji populacji niektórych gatunków, oby was wilk lub dzik nie wp🤬lił na ulicy
Zgłoś
Jack4 2024-10-10, 21:33
jak dla mnie odstrzal to cos chorego np bo wilki trzode op🤬laja bobry tamy tez odp🤬lic inne sarny jelenie bo pola opiadaja itp robia to bo to natura je tak nauczyla sa glodne to jedza i to my powinnismy cos wymyslec a ogolnie lubie jesc mieso
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2024-10-10, 22:09
Strzelec dupa. W co strzelał ?Bo pewnie nie pod łopatke.
Zgłoś
Cudak 2024-10-11, 8:02
pylaochos napisał/a:

@ świetnie wywołałeś buldupizm. Dawno nie widziałem tak srogiego xD

No ładnie weszło Najzabawniejsi są ci, którzy we wszystko wtłaczają politykę, nie mając pojęcia jakimi hasłami operują.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-16, 5:50 1
Tenbel napisał/a:

Jako lewak nie zgadzam się z tobą pojebie

Jako prawak, zgadzam się z tobą lewaku, w tym że nie zgadzasz się z tym pojebem.

[ Dodano 2024-10-16, 05:51 ]
darayavahus napisał/a:

A "miastowi" z kolei jak zwyczajne c🤬luchy. Rozpaczają nad losem zwierzątek.

Nie wszystkich, świnki i krówki up🤬lone w rzeźni rąbią jak poj🤬i dzień w dzień. Ale weź coś sam upoluj, to jesteś chorym pojebem. Ot, taka sytuacja.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś