👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Ehhee łazienko-kuchnia do spania wystarczy rozłożyć materac na środku
Ehhee łazienko-kuchnia do spania wystarczy rozłożyć materac na środku

@HighEnd
Nie jest to złudnie przypominający kabinę prysznicową teleport, wysyłający osobę która tam wejdzie do najbliższego sklepu monopolowego.
Nie jest to złudnie przypominający kabinę prysznicową teleport, wysyłający osobę która tam wejdzie do najbliższego sklepu monopolowego.

ciekawe jak u nich z ubraniami? piora czy kupuja nowe codziennie, nawet nie wspomne o bieliznie, a na ta laska wyglada ze dzieli sie majtolami ze swoim .. synem?
hahaha
hahaha

sciema. Maja czyste meble pod calym burdelem. Wniesli zapewne smieci zaraz przed programem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie