👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zaraz polecą teksty że j🤬a gimbaza chociaż całkiem śmieszne

Otóż to, j🤬a gimbaza. Nie ważne, ile masz lat. Jeśli piszesz jakieś c🤬jowe skrótowce zamiast pełnych wyrażeń, to murzyńska pała Ci w oko
k🤬a jak?!
Nie wiem co to za szkoła ale chyba jakaś zawodówa skoro typek w kapturze śpi na lekcji i to w pierwszej ławce...
Nie wiem co to za szkoła ale chyba jakaś zawodówa skoro typek w kapturze śpi na lekcji i to w pierwszej ławce...
mam nadzieję, że jak wstał to dobry wp🤬l zebrałeś
jak masz filmik to wrzuć też jak obrywasz

jak masz filmik to wrzuć też jak obrywasz
@bzyk1357, spoko w technikum jak dyrektor przynudza na polskim to też śpię
a siedzę w I ławce. On się tylko cieszy, że mu nie przeszkadzam.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie