Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zamiast narzekać na gołębie...

... ciesz się, że bociany nie nap🤬lają gniazd na balkonach

Bocianie gniazda osiągają rozmiar nawet 1,5 metra średnicy, ważą czasami nawet kilkaset kilogramów.

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
m................i 2011-07-31, 23:04
Widział ktoś kiedyś małego gołębia ? Intryguje mnie to
Zgłoś
polonia66 2011-07-31, 23:54
łheheh fresh eggs

podpis użytkownika

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-08-01, 0:35 10
@mieszkamnawsi
Ja widziałem. Taki sam jak duży, tylko mały.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
kemiol141 2011-08-01, 1:49 1
"Bocianie gniazda osiągają rozmiar nawet 1,5 metra średnicy, ważą czasami nawet kilkaset kilogramów."
ja pierdziuuł discovery
Zgłoś
Arsen 2011-08-01, 3:32 19
Gołębie gniazda najmniej mi przeszkadzają, pod tym względem przodują dymówki. Inna sprawa to ta, że jeszcze nigdy nie byłem obsrany ani nie byłem świadkiem jak bociek nasrał na człowieka. W przypadku gołębi jest to nagminne. Nie wspominając o oblepionych w gównie elewacji budynków, karoserii aut, ławek fontann, lamp ulicznych i innych obiektów architektonicznych. Jakby to wszystko zebrać i zważyć to kilkaset gniazd bocianich w Polsce to pikuś w porównaniu do tego całego gówna. Ale nie winię zwierząt, bo one po prostu zaadaptowały się do warunków życia z człowiekiem. Rozj🤬bym natomiast te wszystkie stare mohery karmiące dzień w dzień bezdomne koty i gównoloty. Na wsi OK, ale k🤬a nie w mieście. Karmią wszędzie: na podwórku, rynku, deptaku, w parku, w przejściu podziemnym etc. Gównoloty tylko wp🤬lają i resztę dnia p🤬lą się zwiększając liczbę populacji i gówna. Reasumując, nie mam niechęci do gołębi, wręcz chętnie bym wybrał się na wystawę, chciałbym jednak by był paragraf, który dop🤬lałby takie kary finansowe by starej nie przeszło przez myśl rzucenie okruszka na ziemię. To tyle z mojej strony.

podpis użytkownika

Arsen z "n"
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Zgłoś
marna 2011-08-01, 15:29
no ta Nostry, ale to bociany przynoszą dzieci, a nie gołębie

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
master2711 2011-08-01, 17:53
Nic dodać nic ująć Arsen...
Zgłoś
LadyBergamoth 2011-08-01, 19:30 6
marnotrawna napisał/a:

no ta Nostry, ale to bociany przynoszą dzieci, a nie gołębie

Bociany przynoszą dzieci, a gołębie obrzeżka

podpis użytkownika

Moje hobby
Zgłoś
s................y 2011-08-04, 21:18
widzę, że Nostry dzisiaj odwiedził forum o bocianach
Zgłoś
Dymekx 2011-08-05, 21:15
1/4 populacji bocianów białych pochodzi z Polski a bociany przynoszą dzieci czyli 1/4 ludzkości to Polacy. Hun Atylla, Gajusz Juliusz Cezar, Dioklecjan, Aleksandrem Macedoński zdobywcy niezliczonych hektarów ziem? pff my mamy 1/4 świata
Zgłoś
A................o 2011-08-10, 2:00
ja widzialem k🤬a małego gołebia,jak mi sie kiedyś na balkonie zagnieździły
Zgłoś
Mitico 2011-08-21, 21:02
A co to k🤬a, Wikipedia??
Zgłoś
~Faper Noster 2011-08-21, 21:05 1
mieszkamnawsi napisał/a:

Widział ktoś kiedyś małego gołębia ?

Proszę- j🤬iec wykluł się był u mnie na balkonie kilka lat temu.

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
krasny 2011-08-21, 23:03
co to k🤬a national geographic?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie