👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

borisklinga napisał/a:
a wystarczylo zeby mial przy sobie nozyk, scyzoryk lub co kolwiek
kiedy kazdy facet, kazdy dzieciak nosił "kosę" pokroił by barana na plasterki i po problemie
coz, same ciotexy i p🤬deczki w dzisiejszych czasach
Gwarantuję, że na miejscu tego gościa obsrałbyś gacie

dawno się tak nie uśmiałem
najbardziej mnie rozbawiło łapanie barana za rogi
nie wiem co chciał zrobić, wyrwać mu je?
dajcie linka

najbardziej mnie rozbawiło łapanie barana za rogi

dajcie linka

Baran przyszedł po myto, a ten chciał na krzywy ryj przez las przejechać. Nie ma takiego jeżdżenia!

mogl zostawic motor jak i tak juz z niego spadl,chwycic barana za rogi i na nim przebyc reszte drogi.ahoj przygodo! chyba ze mnie przybodá...rogami,bo roznie to bywa z baranami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie