👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem który z nich jest większym baranem
nie mógł po prostu jechać??

a wystarczylo zeby mial przy sobie nozyk, scyzoryk lub co kolwiek
kiedy kazdy facet, kazdy dzieciak nosił "kosę" pokroił by barana na plasterki i po problemie
coz, same ciotexy i p🤬deczki w dzisiejszych czasach
kiedy kazdy facet, kazdy dzieciak nosił "kosę" pokroił by barana na plasterki i po problemie
coz, same ciotexy i p🤬deczki w dzisiejszych czasach
a ja mam w dupie mam co mógł zrobić co nie mam śmiechawę z barana

Bez tej muzyki w tle filmik by był po prostu średni, a tak jest kozak
piwo!!

I bardzo dobrze, mądry baran. Nie ma hałasowania i rycia pierdzikółkiem w lesie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie