k🤬a nie przejeżdżaj gdy jakikolwiek samochód stoi przed przejściem, a nie tylko policja. Dobrze, że chłop dostanie mandat, a nie kilka lat za nieumyślne... Co innego jakby to była rosja albo brazylia, niech tam się nie zatrzymują przed przejściami, lepiej dla nas

Nie przejeżdżaj gdy policja stoi, po przejściu wyprzedzając.1Daj piwo
CO K🤬A ???
CO K🤬A ???
I kolejny rok szkolny zmarnowany...
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
K🤬a idiota, przydała by mu się porządna kontrola

Mógł nie widzieć . Policja gw🤬townie się zatrzymała. Reakcja dobra. Nawet potracając kogoś napewno by nie zabił no chyba że ktoś dzisiaj ma kurewskiego pecha.
Właściwi ludzie o dziwo na właściwym miejscu.
podpis użytkownika
wszyscy lecimy tupolewem, tylko nie wszyscy o tym wiemy.
Co się dziwić jak niektórzy nie ogarniają dalej jak metr przed swoją maską. Poza tym większość myśli, że jadąc swoim pasem na wprost to nikogo nie wyprzedzają.

ja też bym p🤬lnął dwójkę młodych ludzi z wózkiem na przejściu a jeżdżę dobrze. Też mi busem zasłonił a nie dasz rady być cały czas skoncentrowany. Takie rzeczy po prostu się zdarzają i nie ma co się napinać

nie ci busem zaslonil, tylko jestes tepym sk🤬ysynem, na przejsciu sie nie wyprzedza smieciu

Up@ nie będziesz mi mówił jak mam żyć, jak to byś był ty to nawet bym się nie zatrzymywał tylko cię rozmazał po tym asfalcie