👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale gościu jest irytujący . Tylko podejść i zajebac lepa na ogarnięcie
Zbereźnik napisał/a:
Ale gościu jest irytujący . Tylko podejść i zajebac lepa na ogarnięcie
Nooo po lepie na pewno by się ogarnął, lepa na ryj najlepsza na wszystko

odnośnie "Polacy za granicą". To Rawicz czy Wronki?
A co do gościa w tle to nie ma się co śmiać. Ma tak zryty łeb że jak by go nie miał dlatego zamiast bluzy spodnie nakłada
A co do gościa w tle to nie ma się co śmiać. Ma tak zryty łeb że jak by go nie miał dlatego zamiast bluzy spodnie nakłada
Tak to jest jak złapiesz dilera z dwustoma pigułami a oficjalnie mówisz że miał przy sobie sto.
ja za granicą takiej patoli nie widziałem wśród polaków, ale wśród mołdawców litwińców brazyli tak

Cytat:
ja za granicą takiej patoli nie widziałem wśród polaków
Jak się z Radomia wyjeżdża to normalne.
Powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego efektu jest oznaką szaleństwa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie