Dobry pomysł
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
początkowy zgrzyt podniósł ciśnienie ... za głośno głośniki miałem włączone ;]
Fazer6 napisał/a:
Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??
To spoko żonka. Z gołą dupą przez środek ulicy...
V................e
2012-06-25, 20:50
Jak bym miał mieć żonę to nie będzie się ona ubierać jak dz🤬ka. Takiej to sam bym chętnie zajębał klapsiora
H................k
2012-06-25, 21:27
Suddenly Psychotic napisał/a:
Tak.
PS. Używanie Polskich znaków nie boli.
Za to post bez sensu upominający się o polskie znaki boli bardzo.
oni chamstwo i pospólstwo, ale ona nie musiała chyba paradowac srodkiem drogi.
podpis użytkownika
VT700 85'
a teraz wyobraź sobie że masz żone
Moja żona gdyby jej jakiś kapucyn tak zrobił, z miejsca wyciągnęła by gnata z torebki i rozj🤬a im tylną szybę

Fajnie by pewnie zjeby mordy wtedy wykrzywili
a................a
2012-06-25, 23:36
AntyPejs napisał/a:
Jak bym miał mieć żonę to nie będzie się ona ubierać jak dz🤬ka. Takiej to sam bym chętnie zajębał klapsiora
Dlatego Twoja żona pop🤬lać będzie w burce afgańskiej... debilu, skoro pokazanie uda uważasz za oznakę dz🤬karstwa to musiałem urodzić się i wychować w osadzie mającej max 10 osób licząc psy i bydło... laski tam pop🤬lały w gumakach z filcem i dresów bawełnianych... i to ukształtowało Twoją psychikę napatrzyłeś się na wieśniary i teraz kobiety podkreślające jakąkolwiek swoją zaletę czy to nogi czy to duży dekolt uważasz za dz🤬ki... a tak ogólnie to c🤬j Ci w plecy! :*
P................2
2012-06-25, 23:39
a to trans. hahaha
Mitsubishi piekne. Chcialbym jeszcze takie w moim garazu..
W życiu normalny facet nie wypościł by samej żony/dziewczyny w takim stroju. Przecież aż się prosi o takie zachowanie.
k................3
2012-06-26, 1:38
Niestety, my z k🤬sami dyndającymi między nogami uważamy to za zabawę i że niby nikomu nic nie zaszkodzi. Mojej koleżance natomiast pewien koleś na rowerze zrobił to samo i zbierała się psychicznie po tym kilka dni.
Niby nic, a potrafi wejśc na psyche kobiecie...
Fazer6 napisał/a:
Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??
Kiedyś taki staruszek mi opowiadał, że jechali tam kiedyś motocyklem ze swoim kumplem, po boku szła babka, która najwyraźniej im sie podobała, ten okazując swoje uznanie co do jej urody klepnął ją w tyłek i połamał jej biodro.... ;D
V................e
2012-06-26, 16:30
astronauta napisał/a:
Dlatego Twoja żona pop🤬lać będzie w burce afgańskiej... debilu, skoro pokazanie uda uważasz za oznakę dz🤬karstwa to musiałem urodzić się i wychować w osadzie mającej max 10 osób licząc psy i bydło... laski tam pop🤬lały w gumakach z filcem i dresów bawełnianych... i to ukształtowało Twoją psychikę napatrzyłeś się na wieśniary i teraz kobiety podkreślające jakąkolwiek swoją zaletę czy to nogi czy to duży dekolt uważasz za dz🤬ki... a tak ogólnie to c🤬j Ci w plecy! :*
Nie. Po prostu nie będzie się ubierać się tak, żeby przy byle wchodzeniu po schodach każdy widział jej p🤬de. Zaczyna mnie to srogo wk🤬iać, że nigdzie nie można nic napisać normalnie bo zawsze się znajdą jacyś dziwni ludzie którzy muszą Cię obrażać. Nawet jak nie napisało się nic nadzwyczajnego. Jesteś może przypadkiem z Nowej Huty / Krakowa ? Chętnie się z Tobą spotkam i powtórzysz mi to co o mnie myślisz tylko tym razem w twarz, ok?