Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fazer6 2012-06-25, 16:15 58
Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??
Zgłoś
Fakerę 2012-06-25, 16:15 8
Fazer6 napisał/a:

Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??

Tak.

PS. Używanie Polskich znaków nie boli.

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
FryzjerZG 2012-06-25, 17:25 6
Fazer6 napisał/a:

Fazer, naprawde uciekaj z sadola poki czas, to nie jest miejsce dla tkliwych p🤬dusiow. Np. Joemonster jest lajtowy i pelny grzecznych filmow. Uzytkownicy rowniez sympatyczni i mili. Bedzie Ci tam dobrze.

Cytat:

PS. Używanie Polskich znaków nie boli.

Nie boli, ale wk🤬ia.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Raflik 2012-06-25, 17:38
ja bym jej palucha zasadził
Zgłoś
Fazer6 2012-06-25, 17:54 4
FryzjerZG napisał/a:

Fazer, naprawde uciekaj z sadola poki czas, to nie jest miejsce dla tkliwych p🤬dusiow. Np. Joemonster jest lajtowy i pelny grzecznych filmow. Uzytkownicy rowniez sympatyczni i mili. Bedzie Ci tam dobrze.

p🤬dusiem mozesz nazywac swojego syna a nie ludzi ktorych nieznasz ,niewiesz nic o mnie wiec niep🤬l. joemonster powiadasz ,ze z tamtad przyszłes ? to sp🤬alaj spowrotem, a jesli ci sie niepodoba co mysle na temat wrzucanej tresci to zalatw mi bana albo nieczytaj tego co pisze.

Zgłoś
Fakerę 2012-06-25, 18:00 11
Fazer6 napisał/a:

FryzjerZG napisał/a:

p🤬dusiem mozesz nazywac swojego syna a nie ludzi ktorych nieznasz ,niewiesz nic o mnie wiec niep🤬l. joemonster powiadasz ,ze z tamtad przyszłes ? to sp🤬alaj spowrotem, a jesli ci sie niepodoba co mysle na temat wrzucanej tresci to zalatw mi bana albo nieczytaj tego co pisze.

Tyle błędów w tak krótkiej wypowiedzi?? Jesteś ''krulem''

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-06-25, 18:31 4
A wracając do tematu filmiku-chyba nauczy się chodzić chodnikiem po tym
Zgłoś
r................7 2012-06-25, 18:44
Kolega kiedyś strzelił podobnego klapsa lasce jadącej na rowerze i spadła
Zgłoś
Magik2501 2012-06-25, 18:50 7
Prymitywne.
Zachowują się jak murzyni.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
L................r 2012-06-25, 19:27 7
No, zajebisty pomysł. P🤬lone buce i buraki, takich się powinno k🤬a odstrzelić.
Ciekawe czy byście się tak cieszyli jakby waszą dziewczynę tak jakiś p🤬lony ćwok klepnął. C🤬j im w dupę, oby się rozj🤬i na drzewie.
Zgłoś
P................l 2012-06-25, 19:39 1
Za ten zgrzyt na początku filmiku, nie ma piwa kara.
Zgłoś
Bejker 2012-06-25, 19:40 2
@up jak by mi ktoś moją p🤬lnął od tylca to pewnie bym se zwalił.

Ogólnie przez te wszystkie filmy na sadolu mam sny ze ktoś r🤬a moją laskę a ja siedzę w szafie i wale kapucyna z podniecenia. A na sam koniec przychodzę i liże jej pipę.
Zgłoś
Nabs 2012-06-25, 19:54
heh kiedyś też coś takiego robiłem, prawie 15 lat temu, tyle że jeździliśmy wtedy na rowerach
Zgłoś
Zubar 2012-06-25, 20:22 1
FryzjerZG napisał/a:

Wakacje się zbliżają....to GIMBAZA atakuje k🤬a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie