Kod:
Nie. Po prostu nie będzie się ubierać się tak, żeby przy byle wchodzeniu po schodach każdy widział jej p*zde. Zaczyna mnie to srogo wk***iać, że nigdzie nie można nic napisać normalnie bo zawsze się znajdą jacyś dziwni ludzie którzy muszą Cię obrażać. Nawet jak nie napisało się nic nadzwyczajnego. Jesteś może przypadkiem z Nowej Huty / Krakowa ? Chętnie się z Tobą spotkam i powtórzysz mi to co o mnie myślisz tylko tym razem w twarz, ok?
Co Ci do tego jak się kto inny ubiera?? z Jacykowem w świecie mody się obracasz?? Jedni będą śmiać się z gości, którzy pop🤬lają w niedzielne popołudnie po mieście w dresach, inni będą śmiać się z ludzi w rurkach a jeszcze inni stwierdzą, że ogoleni na łyso to kryminał a ludzie z żelem na włosach to pedały... no k🤬a... to, że ktoś ubiera się inaczej niż Ty nie znaczy, że jest dz🤬ką, pedałem, kryminałem idt. itp. Kobiety opalające się bez stanika na plaży to też dz🤬ki ? nudystki to dz🤬ki ? Twoja stara na plaży w stroju kąpielowym (w którym to widać dużo więcej niż na tym filmiku) to też dz🤬ka ? Zastanów się nad tym... Poza oczywiście tym... że idioci z tego auta mogli zrobić z niej kalekę wystarczyło by, że z przestraszenia, że jedzie auto odruchowo odskoczyła by do tyłu, bądź wcześniej się zatrzymała... no ale moi drodzy sadole wówczas byłby materiał na HARDA... Lubię hardy ... ^^
Co do Krakowa, nie jestem nawet z okolic krakowa, poza tym nie bierz do siebie... jesteśmy tu żeby się pobawić i poznęcać nad sobą wzajemnie ;] :*