📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

wiedziałem, że się to tak skończy... BURAK ZA KIEROWNICĄ BURAKOWOZU!!!!!!!!!
ktoś, kto twierdzi że 320d objedzie 90% aut spod świateł nie może mieć równo pod sufitem.
głupia Kia cee'd 1,6 szła by łeb w łeb.
głupia Kia cee'd 1,6 szła by łeb w łeb.

No jak się robi takie rzeczy to trzeba uważać, ale gość z dostawczaka to też się nie popisał, bo skoro nie zauważył dwóch aut odpieralających maniane na pustym placu to znaczy, że jest ślepy i powinni zabrać mu prawo jazdy...

Wieśniaki w Warszawie tak się jeździ, dynamicznie i brutalnie, miejsce tylko dla dobrych kierowców i w takim miejscu BMW jest niezrównane bo autentycznie przy 100 km/h jest w nim bezpiecznie.
Ten filmik to kolejny dowód na to, że BMW to nie marka samochodu, tylko stan umysłu...

wiesiors4,
hejtujesz 1.9 TDI w sumie bardzo udany silnik na każdym kroku a sam jeździsz największym szrotem jaki BMW wypuściło czyli 2.5 TDS
szczyt hipokryzji.
Ja jestem fanem BMW ale nie fanatykiem tak jak Ty, miałem Audi z 1.9 TDI i silnik to była w nim najlepsza rzecz a teraz planuję jakieś BMW albo Lexusa.

hejtujesz 1.9 TDI w sumie bardzo udany silnik na każdym kroku a sam jeździsz największym szrotem jaki BMW wypuściło czyli 2.5 TDS

szczyt hipokryzji.
Ja jestem fanem BMW ale nie fanatykiem tak jak Ty, miałem Audi z 1.9 TDI i silnik to była w nim najlepsza rzecz a teraz planuję jakieś BMW albo Lexusa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie