Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie żartuj z ochroniarza
Robster • 2011-05-10, 21:10
Jak widać wojna z "kibolami" rozpoczęła się na dobre. Tutaj przykład z Stal Rzeszów - Motor Lublin 07.05.2011.
Rzec można, że mu się wymsknęło.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 10:17 4
Widze ze polska j🤬a propaganda dziala na 100% na takie bezmozgi jak wy?
Sam nie chodze na mecze, ba mam w dupie pilke, nawet bym nie wymienil 11 zawodnikow polski, ale k🤬ac widac czarno na bialym, najpierw byl krzyz aby zaslonic podwyzke VAT, potem byly dopalacze, a teraz kibice :/ . Z tego co czytalem, to w latach 90` dzialy sie zle rzeczy na stadionach, od tamtej pory coraz lepiej, i nagle wielkie problemy z kibicami ta?
Wystarczy troche poczytac, wp🤬laja teraz kazdego do wiezenia bez zadnego powodu, ot bo przeklinal.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 10:25 1
ooo tak! właśnie tak powinno być, powinno być jak w rosji i w ogóle komuna, policja powinna mieć władze absolutną a obywatele tylko dostawać ciężki wp🤬l i gazem bo to jest so sadistic :O wtedy wszyscy się nauczą

hahahah ;] banda kretynów
Zgłoś
LOADING... 2011-05-11, 11:11
Nie spodziewałem się ze na sadolu będzie jakieś video z meczu na którym byłem. Kibice Motoru przyjechali 15 min przed meczem a policja wpuściła ich na drugą połowę dopiero. Śmiech na sali.

podpis użytkownika

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
hakadu 2011-05-11, 11:12 1
marcino0o_pl napisał/a:

To są kibice? To sk🤬ysyny którzy przychodzą na mecz po to żeby się ponap🤬lać, ten policjant/ochroniarz mógł mu jeszcze pałą przyj🤬.

Może i tak, sam nie jestem kibicem. Policjant wyraźnie nadużył prawa. Policjant może być filmowany, ponieważ pełni on posadę publiczną i można go filmować do woli, a za "stróż prawa k🤬a" mógł go wyłącznie spisać i wnieść pozew do sądu o obrażenie organu ścigania.
Zgłoś
pptomek 2011-05-11, 12:17 1
Jak by wróciło coś na kształt ZOMO nie bylo by takich problemow z burdami.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 12:31 1
@up - możliwe, że gdyby dziadostwo dostawało na każdym meczu wp🤬l za takie zachowanie to byłoby OK.

Ale tez zobacz jak ogólnie czuje się kibic przyjezdny na meczu, zamknięty w klatce i traktowany jak przestępca. Trochę się nie dziwię, że im z lekka odp🤬la. Ja jeździłem na wyjazdy, pisząc o tym artykuł. Widziałem jak się traktuje ludzi - prawnik z 20 letnią praktyką dostał pyskówkę od lokalnego "ochroniarza". Długo swoja drogą c🤬jek podobno nie popracował.

Kiboli nap🤬lać do zgonu, ale pamiętajmy, że tam są też normalni ludzie pośród tego bydła. Nie wolno się zagalopować.
Zgłoś
Powell 2011-05-11, 12:46 2
P🤬licie k🤬a wszyscy jakbyście się znali a pewnie większość na meczu nigdy nie była. Naoglądaliście się p🤬lenia w tvn i serio myślicie że to wszystko prawda? Że to kibice są tacy be i fuj a dziecka na mecz nie puszczaj bo dostanie wp🤬l za sam wiek? Ja od jakiegoś czasu nie chodzę na mecze ale zamierzam znowu zacząć uczęszczać na (znając życie "miłe" pozdrowienia ) Żyletę. Podpisuję się pod to co napisał Cryan: biłem się raz w życiu i dostałem w mordę - ale na mieście nie na stadionie. Na mecz poszedłem raz spodobało mi się i zacząłem chodzić regularnie żeby zedrzeć gardło i kibicować swojej drużynie. A ochroniarz z filmu wielki k🤬a kozak ponad prawem. Założył kask koledzy za nim i myśli że mu wszystko wolno...

podpis użytkownika

matko bosko kochano
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 13:40
zj🤬 mu piękne ujęcie
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 14:03 2
@powell. Na mecze to ja chodziłem jak ty w podstawówce szlaczki rysowałeś i to nie tylko w Polsce. nie mam nic poza szacunkiem do prawdziwych kibiców. Pojmij różnicę między zwierzętami, wp🤬lającymi się na boisko, gotowymi zabic kibiców przeciwnej drużyny a kibicami, którzy z rodziną przychodzą na mecze. Ogarnij się.
Zgłoś
Nazir 2011-05-11, 14:28 3
marcino0o_pl napisał/a:

To są kibice? To sk🤬ysyny którzy przychodzą na mecz po to żeby się ponap🤬lać, ten policjant/ochroniarz mógł mu jeszcze pałą przyj🤬.

W dupie byłeś gówno widziałeś! nie przeżyłeś nie zrozumiesz więc "szczym ryj"

podpis użytkownika

SPD'97 Rodowici Gliwiczanie
Zgłoś
cygann 2011-05-11, 14:55 1
sadyści się znaleźli, lać kiboli, to bydło. TO WY jesteście pachołkami zmanipulowanymi przez media i rząd, śmieszą mnie te wypowiedzi pajaców i chorągiewek, którzy nigdy nie byli na meczu i nie wiedzą co to lokalny patriotyzm. Możecie co najwyżej postukać w klawiaturę a my lejemy na takich ciepłym moczem. onet.pl tu się k🤬a zrobił widać większość czerpie stamtąd wiedzę o świecie.
Zgłoś
Desti 2011-05-11, 15:32 2
Idzie sobie gnojek, nagrywa Cię telefonem i obraża. Należało mu się, może się czegoś nauczy, może nie. Jedno jest pewne raz już gazem dostał i nie zatęskni raczej za tym.

A do tych wszystkich wielkich pseudo-filozofów szukających wszędzie spisku tvn A CO TO MA K🤬A DO RZECZY? co to ma z tym debilem wspólnego? Ja jakoś nie usłyszałem, żeby ktoś w TV mówił, że WSZYSCY kibice to bandyci.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 17:09
jezykosss napisał/a:

od razu powinni dostac grzywne 10 tysi , wp🤬l i 48 h na dołku r🤬anska w dupe.

straszne miałeś przedszkole..

Ale swoja droga, to sie zgadzam - niech sie kibole nap🤬laja na ustawkach - ale precz z burdami ze stadionow!
Zgłoś
Powell 2011-05-11, 17:25 1
@Raven69 no faktycznie jesteś tyle lat starszy... mniejsza kiedyś było tak dziś jest tak. Mnie wk🤬ia jedynie to, że media i politycy zawsze robią wokół kibiców taką szopkę na swoją korzyść, srając na sprawy naprawdę istotne a najczęściej obrywa się właśnie tym prawdziwym kibicom jak sam ich nazwałeś. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednego wora a niestety jest to codzienność. Wk🤬ia mnie także ochrona jak gość przedstawiony na filmiku. Co ten chłopak mu zrobił? Obraził go słowami "stróże prawa"?

podpis użytkownika

matko bosko kochano
Zgłoś
renamentor 2011-05-11, 17:41
P🤬licie ze az mnie krew zalewa, wskaz ktos co ten gosciu zrobil dostajac gazem? Nagrywal go? Ma prawo. A wasze czerstwe i populistyczne gadki o strzelaniu z ostrej amunicji pozostawie bez komentarza, was powinni zastrzelic za brak samodzielnego myslenia, jakiegokolwiek obeznania z tematem i wp🤬lania swoich marnych tekstow w sprawy o ktorych zaden z was nie ma zielonego pojecia, bo sie tym nie interesuje. Rownie dobrze moge was ciupac za to ze lubicie malowac, grac na perkusji czy tam c🤬j wie co
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie