Jak widać wojna z "kibolami" rozpoczęła się na dobre. Tutaj przykład z Stal Rzeszów - Motor Lublin 07.05.2011.
Rzec można, że mu się wymsknęło.
Konto usunięte
2011-05-10, 21:26
dżentelmen w czarnym stroju nie rozumie idei ruchu kibicowskiego.
Konto usunięte
2011-05-10, 22:31
To są kibice? To sk🤬ysyny którzy przychodzą na mecz po to żeby się ponap🤬lać, ten policjant/ochroniarz mógł mu jeszcze pałą przyj🤬.
Powinni brać przykład z panów pracujących ( teraz w większości na emeryturze) w SS.Nie farbką,czy czym on tam strzelał,tylko normalnie pistoletem
Ogolnie nazwanie kogos sk🤬ysynem jest bardzo załosne...w tym momencie użył gazu bez podstawnie i jezeli siedzisz całe zycie przed kompem i jestes jajogłowcem ktory nie był nigdy na meczu wiec nie twierdz ze kibic to sk🤬ysyn policja tez prowokuje
@Janiol
Wiele ludzi nie chodzi na mecze, żeby potem nie wylądować na hardzie z głową roz🤬bną kamieniem. Więc nie wmawiaj nam, że kibole są święci, a to policja każe im wyrywać krzesełka, rzucać nimi w innych kiboli i wp🤬lać się na murawę w połowie meczu.
Konto usunięte
2011-05-11, 3:14
prawidłowo!
ja się tylko dziwie czemu jeszcze wszyscy "kibice" nie wyj🤬i do Anglii na zmywak
Lać sk🤬ysynów aż oduczą się robienia burd!
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2011-05-11, 3:20
Janiol napisał/a:
Ogolnie nazwanie kogos sk🤬ysynem jest bardzo załosne...w tym momencie użył gazu bez podstawnie i jezeli siedzisz całe zycie przed kompem i jestes jajogłowcem ktory nie był nigdy na meczu wiec nie twierdz ze kibic to sk🤬ysyn policja tez prowokuje
Logiczny ciąg zdania, mądry wniosek, doskonała interpunkcja. Jak się ma "jeżeli" do "więc"?
Nap🤬lać te zwierzęta z całych sił. Stadiony dla ludzi a nie dla pojebów. Proste.
@Kaszakisza:
A weź nie p🤬l, człowieku jak byś mnie zobaczył, to byś płakał ze śmiechu, że jestem takim leszczem.
W życiu się nie biłem, jestem ciotą najgorszej jakości xD i uwaga: CHODZĘ NA MECZE!
I żyję, nikt nie zaj🤬 mnie krzesełkiem, nikt mnie nawet nigdy nie zaczepił!
Nie wiem co niektórym mama naopowiadała, albo pani prezenterka w telewizji, ale ruszcie dupę sprzed komputera, idźcie na mecz i wyróbcie sobie sami opinię.
Nawet na młynie stałem i gówno mi było.
Żal mi dupę ściska jak czytam wypowiedzi niektórych.
A ochroniarz - nie dość, że nie ma identyfikatora widocznego (a powinien mieć w myśl ustawy) to jeszcze bezpodstawnie używa gazu.
Konto usunięte
2011-05-11, 7:54
90% procent ochrony na meczach to przypadkowi ludzie, którzy dorabiają sobie w ten sposób w weekendy. Przychodzi taki człowiek, najczęściej młody chłopak bez żadnego przeszkolenia. Dostaje żółwia i butle z gazem, szef ochrony każe mu stać i robić groźną minę a jak kibol się krzywo spojrzy to zaj🤬 mu gazem po mordzie. Inna sprawa że dopóki kibice nie sprowokują tych pseudo ochroniarzy to jest spokój, bo nikt o zdrowych zmysłach nie chcę dostać po ryju za 70zł dniówki.
Konto usunięte
2011-05-11, 8:09
@marcino0o_pl , kurtz, bongman - wasi starzy byli w zomo czy co? Wk🤬ia mnie frajerstwo na tym portalu.
Dla tego uważam że Policja u nas powinna działać tak jak w Rosji, tam się nie p🤬lą i z pałami w tłum wbiegają

nawet parę ciekawych filmików było, no ale za raz by była nagonka w mediach jak to tak można, przecież to dobrzy ludzie bla bla bla, więc i tak źle by było...
Jp na 100%
Konto usunięte
2011-05-11, 9:04
od razu powinni dostac grzywne 10 tysi , wp🤬l i 48 h na dołku r🤬anska w dupe.