Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie żartuj z ochroniarza
Robster • 2011-05-10, 21:10
Jak widać wojna z "kibolami" rozpoczęła się na dobre. Tutaj przykład z Stal Rzeszów - Motor Lublin 07.05.2011.
Rzec można, że mu się wymsknęło.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 18:08 3
"P🤬licie ze az mnie krew zalewa, wskaz ktos co ten gosciu zrobil dostajac gazem? Nagrywal go? Ma prawo"
A tamten miał prawo mu strzelić gazem są kwita. Nabijał się to dostał.
Takie ludziki to są wkurzający jak Ty, pseudkibic sobie może robić co chce ale jak Policjant mu coś zrobi to oczywiście za niewinnośc i wredy policjant. I nie mówie tu że Policja jest świeta, ale ona nie może być świeta bo będzie w ogóle nie skuteczna.
Zgłoś
oroboros 2011-05-11, 18:54
Te komentarze od "kibiców" to pewnie tez wychodzą ze sztabu PO^^
Nie wierze, że jak jest się takim zj🤬 jak te kibole to kłócisz się na necie
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-11, 22:41
Dobrze! Gnoić hołotę!
Zgłoś
se7en 2011-05-11, 23:13
Prosto w obiektyw
Zgłoś
Levy_ 2011-05-12, 21:29
P🤬licie głupoty... jestem ciekaw ilu z was było kiedykolwiek na jakimś meczu piłki nożnej. Na meczu pierwszy raz byłem w wieku 12 czy tam 13 lat, a od ostatnich 3 jestem co mecz na młynie, ultrasuję, jeżdżę na wyjazdy i nigdy przez ten czas jakoś nic mi się nie stało - nikt mi nie zaj🤬 z krzesełka, z kamienia czy ch^j wie z czego tam jeszcze

a jeśli ktoś swoje jakieś śmieszne wypowiedzi opiera tylko na jakichś tam audycja, gazecie wybiórczej czy jeszcze innych gównianych mediach, które wycierają sobie mordę normalnymi kibicami (pomijam ewenement, który faktycznie nabruździł ogółowi w budgoszczy) - to ja im podziękuję

niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy - KIBICE

podpis użytkownika

Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.
Zgłoś