Trochę wygląda jakby ktoś zaciągnął ręczny i potem próbował ruszyć z tym ręcznym
Jakis ekspert wyjaśni co tam się odj🤬o?
Trochę wygląda jakby ktoś zaciągnął ręczny i potem próbował ruszyć z tym ręcznym
inny "expert" źle policzył wymiary i nachylenia obiektu. W Toruniu Jordanki to podręcznikowy przykład. Większym autem typu Sharan/Alhambra na żyletkę przejeżdżasz koło ścian aby wyjechać z podziemnego parkingu. Z resztą wystarczy popatrzeć na ściany ilu się ta sztuka nie udała.
inny "expert" źle policzył wymiary i nachylenia obiektu. W Toruniu Jordanki to podręcznikowy przykład. Większym autem typu Sharan/Alhambra na żyletkę przejeżdżasz koło ścian aby wyjechać z podziemnego parkingu. Z resztą wystarczy popatrzeć na ściany ilu się ta sztuka nie udała.
Wystarczy przedni napęd i mokra uliczka. I boksujesz tym 0.9 litra. Wyjeżdżałem tak z Kajetan z laryngologi , podobnie odj🤬y parking z lamancami w gore.
Wincyj gazu i wincyj ogniaaaa!!!! Hahahaha!😈

Jakis ekspert wyjaśni co tam się odj🤬o?
Sprzyngło spolił
Wystarczy przedni napęd i mokra uliczka. I boksujesz tym 0.9 litra. Wyjeżdżałem tak z Kajetan z laryngologi , podobnie odj🤬y parking z lamancami w gore.
Jest jeszcze coś takiego jak ruszenie z drugiego biegu, polecam.
Wincyj mocy! 😁
chiński samochód.. chińskie opony.. chińskie pułapki..
chiński samochód.. chińskie opony.. chińskie pułapki..
to nie opony... koła się prawie nie kręcą... Tak wygląda płonące sprzęgło...
Jak się manualem nie umie jeździć, to tak się kończy ruszanie pod górkę "ze sprzęgiełka".
w zasadzie to dokończył sprzęgło bo ono już wcześniej musiało puszczać
Jak się manualem nie umie jeździć, to tak się kończy ruszanie pod górkę "ze sprzęgiełka".
no i sp🤬oliłeś mi kontent...
Jak lewa opona nie łapie przyczepność to cała moc idzie na nią.
W tym wypadku jednak raczej zużyte sprzęgło