📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież to nie boli tego psa, a to, że ma inny kolor, to temu psu lata koło dupy...
Znęcanie się... ja jebie. naczytali się idy sierpniowej i prokuraturą straszą.
Znęcanie się... ja jebie. naczytali się idy sierpniowej i prokuraturą straszą.

@up
Na współczucie trzeba sobie zasłużyć, na miano człowieka też.
Na współczucie trzeba sobie zasłużyć, na miano człowieka też.

Pff, niebieski pies to nie nowość, tutaj macie zielonego:
Jak byłem mały i grałem w Metallice to codziennie kroiliśmy jakieś psy albo jedliśmy koty.
(PS. za komentarze muchakupy, NRivera, Novika, Witkensa, Eartha powinny lecieć permy na IP, za spam, niezgodność z tematem i przeznaczeniem serwisu.)

Jak byłem mały i grałem w Metallice to codziennie kroiliśmy jakieś psy albo jedliśmy koty.
(PS. za komentarze muchakupy, NRivera, Novika, Witkensa, Eartha powinny lecieć permy na IP, za spam, niezgodność z tematem i przeznaczeniem serwisu.)

Czy mnie się wydaje czy ten pies został po prostu obsypany niebieskim proszkiem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie