👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czemu nie zabawny? poczekamy to pies dostanie raka skóry, beda zdjecia na harda

Pewnie wina kota patrzcie jak słodko śpi i udaje że nic się nie stało.

Za to się idzie do więzienia, także jak ktoś zgłosi te zdjęcia możesz dostać wezwanie do uzasadnienia ich pochodzenia. A wszystkie komentarze powyżej przerażają mnie. Zero tolerancji dla takich akcji.
@up
Zapoznaj się z definicją słowa "uzasadnienie".
Może być w zeszycie z podstawówki . Klasa 4
Zapoznaj się z definicją słowa "uzasadnienie".
Może być w zeszycie z podstawówki . Klasa 4
Gargamel i te jego dowc🤬y ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

nie wiem co za debil zrobił z tego psa smerfa, ale skoro z tego kogoś taki kozak to proponuję żeby sam rozebrał się do naga, obsmarował się na niebiesko, zrobił zdjęcia i dał je na harda. I jak to zrobi to będzie zajebisty. Póki co jest niezłym debliem. A patrząc na dzisiejsze żródła patologi pewnie chodzi jeszcze do gimnazjum.
@up to samo chciałem napisać :] najlepiej jest skrzywdzić coś co nie może się obronić
Szczyt kozactwa

Szczyt kozactwa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie