Dodaję filmik, który jest być może sucharem, ale pewnie kilka osób tego filmiku nie widziało...
Dla Moderatorów- Po tagach nie znalazłem, więc chyba dubla nie ma.
PS. jeżeli nie ten dział to sam nie wiem gdzie dodać ...
A od 5:05 mały gratis, niestety żadnych zdjęć ani samych ujęć :/
Konto usunięte
2011-08-21, 5:39
Najjaśniejszy Pan Kozogłowy napisał/a:
Te pok🤬y jeżdzą o 4 w nocy i spać się nie da, kiedyś k🤬a wstanę i k🤬a pinezki rozsypię sk🤬ysynom, już 2 się rozj🤬o na drzewach po drodzę, mam nadzieję, że jeszcze kilku to zrobi, ae na słupach bo drzew szkoda.
no p🤬l ze z lodzi jestes :E wstyd
a z typkow beka ze jeszcze rejestracje pokazali. zaczekaja po cywilu pod domem, a potem tylko jechac za nim i hajs liczyc
Konto usunięte
2011-08-21, 9:40
daje piwo i komentarz!
za bonus w postaci idioty
Konto usunięte
2011-08-21, 9:57
O k🤬a widzę Calibrę w wiejskim tuningu to już wiem, że mega tjunerzy muszą tam dawać popisy
Najjasniejszy Pan Kozogłowy i adm8898 to nie jest miejsce do wypisywania czym się jeździ w NFS'ie, film c🤬jnia, palenie gumy na zaciągniętym ręcznym, śmieszne próby latania bokiem w starych kombi, obrzydliwa calibra i kretyn, który nie potrafi jechać na wprost tylko rozp🤬ala się o barierki nie zasługują na piwo, conajwyżej na mocz.
Nocą kręcone żeby pejsów nie było widać
Pragne tylko zauwazyc, ze ten filmik ma najmarniej 8 lat. Wtedy jeszcze dobrzy kierowcy nie wiedzieli, co to Internet i nie wszyscy internauci byli dobrymi kierowcami.
Faktem jest, ze dupy filmik nie urywa...
Konto usunięte
2011-08-21, 12:52
GOLFIKI TRÓJKI, ASTRY, KADECIKI oto śmietanka Łódzkiej ścigającej się motoryzacji.
Rozmach mocy od 55 do 95 koni mechanicznych. Strach się K🤬a Bać!
mcmt
2011-08-21, 13:05
gordon_gekko napisał/a:
ciekawi mnie co było powodem że to ałddiiii wpadło w poślizg ?? chyba że chciał szpanować seryjnym zawieszeniem które ma przyczepność gówno wartą...
Brak umiejętności
Założę się, że większość z tych dzieciaków nie jeździła nigdy po torze, nie mają żadnego przygotowania a 360* to max co potrafią.
Zap🤬lać tym Subaru - rozumiem. Ale pozostałe autka...
Konto usunięte
2011-08-21, 13:27
cwaniactwo i totalna amatorszczyzna. Nie hejtuje waszych "wyczynów" ale inaczej tego nie potrafię nazwać. Nic ciekawego poza rozj🤬ym autem. Bawcie się ale takiego shitu wstyd dodawać na neta. Pozdro
Konto usunięte
2011-08-21, 13:39
przez tych ludzi spać nie moge
mowie doslownie mieszkam niedaleko
Konto usunięte
2011-08-21, 14:59
wyprzedzi malucha i "Aaa k🤬a Fast Five!"
Konto usunięte
2011-08-21, 15:40
ja p🤬le, eklips kar tim !
u nas tacy przynajmniej na kreche sie ścigają i przynajmniej mają po 250 koni, a nie latają starymi astrami w kombi.
Zeby zaraz mnie autor nie zj🤬, takie wrx to możesz sobie w dupe wsadzić, bo aktualnie są tanie jak barszcz
Konto usunięte
2011-08-21, 17:38
Ty brudasie tam z gury, jak bende chcial to napisze, ze jezdze nawet ferrari a69
Jak Ci tata pozwoli sie przejechac, a narazie radzilbym sie zaopatrzyc w slownik, bo troche obciach zeby stary chlop takie byki walil.
Konto usunięte
2011-08-21, 18:32
Ty brudasie tam z gury, jak bende chcial to napisze, ze jezdze nawet ferrari a69
Prędzej zaliczysz 69 z dwoma murzynami analfabeto!
po przeczytaniu pierwszej strony nie dosc ze sie wk🤬iłem to jeszcze dziwie sie jak matka ziemia nosi takich cepów. Ten filmik obraża duż grupe ludzi z łodzi którzy sie ścigaja i dbaja o auta. Jezeli ktos nie widział nielegali to zapraszam na della w niedziele od 20 moze pare łebków w koncu zobaczy prawdziwy sport samochodowy. nie ważne jakie kto ma auto wazne co moze i jak umie, przykład na dellu jest zielony maluch nikt sie z nim nie ściga pówód prosty objeżdźa kazdego a to tylko maluch. Na filmie sa jakies dziwne wynalazki o których łódź nie słyszała. a jeżeli chodzi o "drift" na filmie to zapraszam na zakret po dellu tam chłopaki driftuja. a jezeli nie wiecie o co chodzi to poszukajcie sobie na youtubie JBB sa to chłopaki z łodzi i oni driftuja a nie cisna na recznym lub wstecznym. niech jeszcze raz ktos napisze cos na temat nielegali w łodzi albo doda taki chłam to bede tepił, biore udział w tym i nie chce zeby mnie postrzegano przez pryzamt kilku pajacy którzy maja niby moce dwó litrówki w szestnastce i moga zakozaczyc. pojemnosc to nie wszystko, sam o tym sie przekonałem jak zaczynałem mam swifta 1.3 na monowtrysku troche zmodzony i ma to zaledwie 90 km a objechałem bemke 2.5 zrobiona na 150 km. reasumujac niech ten pajac co wstawił ten post przyjedzie swoim wynalazkiem na della to moze zrozumie co to wyscigi.