Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dodaję filmik, który jest być może sucharem, ale pewnie kilka osób tego filmiku nie widziało...

Dla Moderatorów- Po tagach nie znalazłem, więc chyba dubla nie ma.

PS. jeżeli nie ten dział to sam nie wiem gdzie dodać ...

A od 5:05 mały gratis, niestety żadnych zdjęć ani samych ujęć :/

Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-21, 21:34
Najjaśniejszy Pan Kozogłowy napisał/a:

@ap do tych na gurze

Mam dyslekcje wienc moge robic błendy, nie moja wina, ale pisze na szypko i nie mam czaso spraawdźidź

Nie ma czegos takiego jak dysleksja, mozesz to nazywac conajwyzej dysmozgowiem, bo jesli kazdy p🤬lony baran potrafi nauczyc sie tabliczki mnozenia , to jest tez wstanie nauczyc sie pisac poprawna polszczyzna, tylko problem polega na tym, ze Ci wszyscy "dyslektycy" to j🤬e matoly, ktorym sie w podstawowce nie chcialo uczyc ortografii i teraz maja wymowke na swoja debilizm.

Nie wiem czy twoj ostatni post byl prowokacja, bo jesli nie bylo to szczerze ci wspolczuje.
Zgłoś
asp6 2011-08-21, 22:35

Powiadomie w takim razie o tym za wczasu policje

se powiadamiaj my i tak wiemy kiedy pały jada, a to że jestes ignorantem swiadczy tylko o tobie.
Zgłoś
asp6 2011-08-21, 22:56

Ja jestem ignorantem? Buczycie tym gównem i spać nie idzie albo rozp🤬olicie jakiegoś ludzia lub kota.

właśnie pokazałes jakim jestes ignorantem i cepem. po pierwsze głosny wydech ratuje życie takim gałganom jak ty bo nie przeleza przez ulice w niedozwolonym miejscu o słyszy ze jedzie. Mylisz nas ludzi którzy wkładaj w ten sport całe swoje życie z tymi pajacami w bemkach golfach co zakładaja mugeny i mysla ze jak głosne to szybkie i nie dotycza ich znaki. my najbardziej stosujemy sie do znaków predkosci oraz jestesmy rozwazni na drodze i jest wiele powodów dlaczego tak sie zachowujemy.
Zgłoś
kacper6 2011-08-22, 1:10
Kozogłowy trafnie się nazwałeś, do tego że jesteś tępy już nas przekonałeś, pewnie jeszcze morde masz jak koza i jedyne co potrafisz to p🤬lić głupoty w komentarzach, owszem masz dynsfunkcję na litere D ale nie jest to dysleksja a debilizm, szkoda że nieuleczalny i niestety nie jest śmiertelny..gimbolu bez pojęcia i zapewne bez prawa jazdy.
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 1:14
kacper6 napisał/a:

Kozogłowy trafnie się nazwałeś, do tego że jesteś tępy już nas przekonałeś, pewnie jeszcze morde masz jak koza i jedyne co potrafisz to p🤬lić głupoty w komentarzach, owszem masz dynsfunkcję na litere D ale nie jest to dysleksja a debilizm, szkoda że nieuleczalny i niestety nie jest śmiertelny..gimbolu bez pojęcia i zapewne bez prawa jazdy.

zgadzam sie w 100%. i dodam ze ze jest to niedzielny kierowca
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 4:15

Cisza nocna kórwo, stosój sie albo dojade cie z kolegami

Poglondasz mnie pederasto?

chłopczyku, posłuchaj nie bede sie zniżał do twojego poziomu, to że prawdopodobnie masz 10 lat i jesteś z małej pipidówy( nie chce w żaadnym wypadku obrazić kogokolwiek innego mieszkającego na wsi), nie oznacza że zjadłeś wszystkie rozumy i możesz kozaczyć na forum. Twoje odzywki mnie nie ruszają i nie zamierzam sie z tobą w żadnym wypadku wykłócać, to był mój ostatni post skierowany twoją stronę, prosze też reszte użyszkodników aby nie odpisywali na twoje głupie prowokacje spowodowane ciągłym wiekiem dorastania. jak dorośniesz i będziesz w stanie rozmawiać jak cywilizowany człowiek to spójrz na swoje posty i może wtedy zrobi ci się wstyd, a tak nawiasem mówiąc nie gróź kolegami bo zapewne jeśli w ogóle jakiś masz jest ich góra 1 lub 2 na twoim poziomie choć nie sądzę by ktoś miał tak niski poziom
Zgłoś
mcmt 2011-08-22, 10:11
asp6 napisał/a:

po przeczytaniu pierwszej strony nie dosc ze sie wk🤬iłem to jeszcze dziwie sie jak matka ziemia nosi takich cepów. Ten filmik obraża duż grupe ludzi z łodzi którzy sie ścigaja i dbaja o auta. Jezeli ktos nie widział nielegali to zapraszam na della w niedziele od 20 moze pare łebków w koncu zobaczy prawdziwy sport samochodowy. nie ważne jakie kto ma auto wazne co moze i jak umie, przykład na dellu jest zielony maluch nikt sie z nim nie ściga pówód prosty objeżdźa kazdego a to tylko maluch. Na filmie sa jakies dziwne wynalazki o których łódź nie słyszała. a jeżeli chodzi o "drift" na filmie to zapraszam na zakret po dellu tam chłopaki driftuja. a jezeli nie wiecie o co chodzi to poszukajcie sobie na youtubie JBB sa to chłopaki z łodzi i oni driftuja a nie cisna na recznym lub wstecznym. niech jeszcze raz ktos napisze cos na temat nielegali w łodzi albo doda taki chłam to bede tepił, biore udział w tym i nie chce zeby mnie postrzegano przez pryzamt kilku pajacy którzy maja niby moce dwó litrówki w szestnastce i moga zakozaczyc. pojemnosc to nie wszystko, sam o tym sie przekonałem jak zaczynałem mam swifta 1.3 na monowtrysku troche zmodzony i ma to zaledwie 90 km a objechałem bemke 2.5 zrobiona na 150 km. reasumujac niech ten pajac co wstawił ten post przyjedzie swoim wynalazkiem na della to moze zrozumie co to wyscigi.

To k🤬a znowu jakiś żart jest... A ja jestem na tyle naiwny, że pewnie to sprawdzę...
asp6 napisał/a:

właśnie pokazałes jakim jestes ignorantem i cepem. po pierwsze głosny wydech ratuje życie takim gałganom jak ty bo nie przeleza przez ulice w niedozwolonym miejscu o słyszy ze jedzie. Mylisz nas ludzi którzy wkładaj w ten sport całe swoje życie z tymi pajacami w bemkach golfach co zakładaja mugeny i mysla ze jak głosne to szybkie i nie dotycza ich znaki. my najbardziej stosujemy sie do znaków predkosci oraz jestesmy rozwazni na drodze i jest wiele powodów dlaczego tak sie zachowujemy.

Zaraz ze śmiechu mi zwieracze puszczą chyba

Zamiast odrazu rozk🤬ić biednego Swifta zacznij może od gokartów

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 11:20
mcmt napisał/a:

To k🤬a znowu jakiś żart jest... A ja jestem na tyle naiwny, że pewnie to sprawdzę...

Zaraz ze śmiechu mi zwieracze puszczą chyba

Zamiast odrazu rozk🤬ić biednego Swifta zacznij może od gokartów

a prosze cie bardzo spradzaj swoja bemka, lecz mysle ze sobie wstydu narobisz.

hehe biednego swifta, no nie moge ty myslisz ze niemieckie najlepsze?? to uświadamiam japonia a dokładniej stara japonia to sa najlepsze pojazdy. widac ze nigdy sie nie scigałes i nie rozumiesznic. sciga sie wiele pojazdów takich o jakich bys nie pomyslał
Zgłoś
mcmt 2011-08-22, 12:28
asp6 napisał/a:

to uświadamiam japonia a dokładniej stara japonia to sa najlepsze pojazdy. widac ze nigdy sie nie scigałes i nie rozumiesznic. sciga sie wiele pojazdów takich o jakich bys nie pomyslał

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
kacper6 2011-08-22, 12:57
Kozogłowy twoja biedota umysłowa i poziom kultury rzęsistka pochwowego przyprawiają o dreszcze, patrząc na to co piszesz upewniam się w przekonaniu że eutanazji nie wymyślono bez powodu, jak chcesz to mogę ci zafundować podróż do Holandii ale tylko w jedną stronę, nie zamierzam też obrażać twojej matki bo podejrzewam że jest bogu ducha winna, współczuje jej szczerze że urodziła takiego idiotę, a obrażanie mojej świadczy tylko o tym że jesteś wyjątkowo płytki i brak ci wyobraźni aby zripostować, ale czego się można spodziewać po takim marginesie społecznym jak ty.. Gdybyś nie rozumiał któregoś ze słów to pytaj o nie śmiało.
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 13:03
mcmt napisał/a:

masz racje jeżdzi niemcem a ja i tak cie objade:)
Zgłoś
kacper6 2011-08-22, 13:19
asp6 chciałbym Cie uświadomić że mcmt nie pił do japońskich samochodów ale do merytoryki Twojej wypowiedźi a prawdziwy sport motorowy to jest na torach do tego przeznaczonych, uliczne wyścigi są subtelne jak porównywanie długości faji i opierają sie na podobnych zasadach. Nie prościej kupić samochód sportowy, który z założenia przeznaczony jest do dynamicznej jazdy? I użytkować go zgodnie z jego przeznaczeniem? Przecież są track day'e..
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 14:34
kacper6 napisał/a:

asp6 chciałbym Cie uświadomić że mcmt nie pił do japońskich samochodów ale do merytoryki Twojej wypowiedźi a prawdziwy sport motorowy to jest na torach do tego przeznaczonych, uliczne wyścigi są subtelne jak porównywanie długości faji i opierają sie na podobnych zasadach. Nie prościej kupić samochód sportowy, który z założenia przeznaczony jest do dynamicznej jazdy? I użytkować go zgodnie z jego przeznaczeniem? Przecież są track day'e..

widzisz drogi kolego sport motorowy to nie tylko tory, a kjs kzk??
tak na prawde nie chodzi o to zeby kupic sportowe auto ale modzic cos co sie ma wkładac serce w to.
Zgłoś
mcmt 2011-08-22, 14:58 3
Oby do września wytrzymać; dzieci do gimnazjów wrócą, na sadolu będzie mniej ścigających się "znafcuf" motoryzacji...

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
asp6 2011-08-22, 15:37
mcmt napisał/a:

Oby do września wytrzymać; dzieci do gimnazjów wrócą, na sadolu będzie mniej ścigających się "znafcuf" motoryzacji...

widzisz mój drogi wiesz co, to ze masz bemke 850 nie robi z ciebie kozaka. a gimnajuzm juz dafederacia8no za mna
i mam nadzieje ze bede miał vielu takich klientów i bede zarabiał na nich:) dzieki ludziom którzy nie ogarniaja to ja zarabiam i mój varsztat żyje:D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie